Τιτανομαχία …coming soon!

Διαβάστε: Ποιο είναι το δυνατό χαρτί της Ελένης και τι είναι αυτό που φοβάται;

Οι αλλαγές στα τηλεοπτικά πρωινά ξεκίνησαν από τον ΑΝΤ1. Η διευρυμένη ζώνη της οποίας ηγέτης θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης με πιθανό βοηθό τον Χρήστο Φερεντίνο, φαίνεται ότι προκαλεί ένα ντόμινο κινήσεων στα απέναντι στρατεύματα. Συγκεκριμένα, το γερμανικό στράτευμα ετοιμάζει την αντεπίθεσή του με το δυνατό του όπλο που λέγεται Ελένη Μενεγάκη.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, μία από τις ιδέες που επεξεργάζονται στον Alpha, είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης να ξεκινά την εκπομπή της πιο νωρίς, κατά μία ή δύο ώρες, καλύπτοντας και τον χρόνο της εκπομπής «Πάνω στην Ώρα». Οι Γερμανοί θεωρούν ότι οι χαμηλές πτήσεις του Σπύρου Λάμπρου και της Έλενας Παπαβασιλείου τους καθιστούν αδύναμους την ώρα της κρίσης.

Το γεγονός πως ο «Καφές» θα πρέπει να γίνει και ενημερωτικός δεν ενθουσιάζει καθόλου την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιθυμεί να μείνει σε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά και δεν είναι άλλο από την ψυχαγωγία. «Το ρίσκο να βρεθεί απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη είναι μεγάλο και δεν θα το έπαιρνε τη δεδομένη στιγμή», λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά την παρουσιάστρια. Από την άλλη, ούτε ο Alpha θέλει να πιέσει το λαμπερό του αστέρι.

Με όλες αυτές τις σκέψεις και τις ιδέες η Ελένη και τα στελέχη του Alpha έφυγαν για διακοπές και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποφάσεις πριν από τις 20 Αυγούστου. Ο τηλεοπτικός καύσωνας θα έρθει το φθινόπωρο!