«Την Σπυροπούλου δε την έχω παρακολουθήσει» -«Ο λαός δε θα τη δεχτεί»

«Είμαι λίγο πιο γρήγορος πιο ετοιμόλογος, πιο έμπειρος από τον Φερεντίνο»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην εκπομπή του E-TV «Τα λέμε…» και αναφέρθηκε στον Αντώνη Βαρδή και τη σχέση που είχαν, την Ελένη Μενεγάκη και την παρεξήγηση που έγινε μεταξύ τους, αλλά και τις προτάσεις για παρουσίαση που του έγιναν ή δεν του έγιναν αυτά τα χρόνια.

Μιλώντας για τον Αντώνη Βαρδή, τον οποίο γνώριζε ήδη από τα πρώτα βήματα της καριέρας του: «Δεν μπορώ. Δεν μπορώ. Δηλαδή ακόμα και σε πολύ οικεία πρόσωπα, κοντινά, αποφεύγω. Θα μου λείψει ακόμα περισσότερο το χιούμορ και η προσωπικότητα του, η σκέψη του.»

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Ακομα και σήμερα που έχουν περάσει τόσα χρόνια, με αρνητικά ή με θετικά σχόλια μου λένε «από σένα ξεκίνησε η Ελένη», χάρη σε εσένα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, να ευγνωμονούμε ο ένας τον άλλον; Πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή η ιστορία, όλοι από κάποιον ξεκινήσαμε. Με την Ελένη βγαίναμε έξω, μου έλεγε όλα τα εσώψυχα της, μου έλεγε τι πρέπει να κάνει, για τα ιδιωτικά της εκτός από τα επαγγελματικά. Τώρα έγινε μια παρεξηγησούλα κάποια στιγμή και δεν έχουμε τα τελευταία χρόνια… Η Ελένη το κρατάει. Οι Σκορπιοί είναι επιθετικοί και εκδικητικοί, το κρατάνε. Εν πάση περιτπώσει δεν μου λείπει η Ελένη Μενεγάκη. Δεν μου λείπει εννοώ από την προσωπική μου ζωή, από την φιλική μου προσωπική μου. Ο λαός δέχτηκε αυτό το πρότυπο της Μενεγάκη, δηλαδή της κοπέλας της διπλανής πόρτας, δεν θα το δεχτεί όμως δεύτερη φορά.»

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το αν ακολουθεί αυτό το πρότυπο της Ελένης: «Δεν την έχω παρακολουθήσει να είμαι ειλικρινής, αλλά από το λίγο που την έχω δει και την εμπειρία που έχω πια και την ωριμότητα που έχω πια στα τηλεοπτικά πράγματα, είναι όντως περίπου αυτό το πρότυπο. Όχι δε θα τη δεχτεί, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που δέχτηκε και αγκάλιασε την Ελένη Μενεγάκη»

Για τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ζήλεψα το Deal στο οποίο μου έγινε πρόταση και δεν την αποδέχτηκα. Δεν σημαίνει ότι θα με παίρναν. Όταν το είδα με τον φίλο μου τον Φερεντίνο, το ζήλεψα γιατί θα μου πήγαινε αυτό το πράγμα που είμαι λίγο πιο γρήγορος πιο ετοιμόλογος, πιο έμπειρος. Ντάξει κι εκείνος είναι έμπειρος. Πιστεύω θα το έκανα το ίδιο καλά έστω.»

Για το Fame Story και αν ήθελε να το παρουσιάσει: «Δεν θέλω τίποτα. Εγώ είμαι ο Πολυχρονίου. Δεν έχω ανάγκη την τηλεόραση, ίσως η τηλεόραση έχει λίγο ανάγκη τον Πολυχρονίου. Συνεπώς εγώ κάθομαι εδώ στον καναπέ μου και περιμένω τηλεφωνήματα, εγώ δεν χτυπάω πόρτες.»

Δείτε όλα όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη, τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά και τον Παντελή Παντελίδη:

Διαβάστε ακόμα:

Πολυχρονίου: Ο ελληνικός λαός δεν θα δεχθεί άλλη Μενεγάκη …ακαλλιέργητη και όμορφη!

Μενεγάκη: Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα στο ξεκίνημα μου στο MEGA

Τηλεπαιχνίδια των ’90s Ι

Τηλεπαιχνίδια των ’90s ΙΙ