Τηλεθέαση: Υπεροχή Λιάγκα – Σκορδά, δεν εγκαταλείπει ο Σεφερλής

Που κινήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης το πρωί της Τετάρτης, για τις δύο εκπομπές;

Σε μάχη δίχως τέλος και έλεος εξελίσσεται αυτή των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών σε Mega και ΑΝΤ1. Από τις σαρωτικές νίκες του Μάρκου Σεφερλή, περάσαμε σταδιακά στις μάχες ισοπαλίας με μικρές αυξομοιώσεις και τις τελευταίες μέρες στην επιστροφή της πρωτιάς στα γνώριμα χέρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. «Mega με μία» και «Πρωινό» δίνουν καθημερινά σφοδρή μάχη για την επικράτηση, ενώ δεν αναμένεται να καταλήξουμε σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα πριν τα Χριστούγεννα.

Χθες, η εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης πέρασε και πάλι μπροστά με ποσοστό στο σύνολο 33% -ξεπέρασαν σε μισάωρο και το 38%. Ο Μάρκος συγκέντρωσε το 25,5% των τηλεθεατών με καλύτερή του στιγμή να είναι το διάστημα μεταξύ 12:30 – 13:00 που έφτασε στο 32,1%.

Στο δυναμικό κοινό, που ήταν τις πρώτες εβδομάδες το δυνατό χαρτί του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να βρεθούν την Τετάρτη στην πρώτη θέση, έστω και μικρή διαφορά. Οι πίνακες της Nielsen κατέγραψαν 30,9% για τον ΑΝΤ1 και 29% για το Mega.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Τετάρτης οι ενημερωτικές εκπομπές που έπαιζαν απέναντι από τις δύο ψυχαγωγικές, παρουσίασαν σημαντικές απώλειες και περιορίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα. 

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση εδώ!