Τηλεθέαση: Το τηλεοπτικό κοινό καλωσόρισε την Τατιάνα Στεφανίδου στην πρεμιέρα

Τατιάνα Στεφανίδου

Πώς επηρέασε την απογευματινή ζώνη η επιστροφή της Τατιάνας; Τι ποσοστά έγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen;

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε την πρώτη «καλησπέρα» της σεζόν στους τηλεθεατές του Epsilon το μεσημέρι της Δευτέρας. Μια συναισθηματικά φορτισμένη «καλησπέρα», σε μια καλά προετοιμασμένη εκπομπή, με πλούσιο υλικό από την ΔΕΘ, συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, ρεπορτάζ για το έγκλημα του Κορωπίου, αλλά και καλεσμένη την Όλγα Τρέμη, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Η Όλγα Τρέμη μιλάει για την δραματική κατάσταση στο Mega!

tremi

[dfp_ads id=236982]

Τo Tatiana Live έκανε πρεμιέρα σημειώνοντας στο γενικό σύνολο μέσο όρο τηλεθέασης 15%. Σε πολλά τέταρτα κινήθηκε αρκετά υψηλότερα και έφτασε μέχρι και το 19,1%. Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή σημείωσε 8,8%.

Πολύ καλή αρχή για την Τατιάνα Στεφανίδου. Θα έλεγε κανείς πως είναι ένα μικρό θαύμα αν λάβουμε υπόψιν τη χαμηλή δυναμική που έχει ακόμα το κανάλι στο 2 – 3% μέχρι την έναρξη και των υπολοίπων εκπομπών, αλλά και το γεγονός πως το Tatiana Live βγήκε στον αέρα μια εβδομάδα νωρίτερα χωρίς να έχει διαφημιστεί σχεδόν καθόλου. Το νέο πρόγραμμα του Epsilon θα είναι σύντομα στον αέρα δημιουργώντας μια συμπαγή ζώνη που θα δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα. Ήδη, με την είσοδο της Τατιάνας Στεφανίδου στο πρόγραμμα του καναλιού ο μέσος όρος του Epsilon ανέβηκε συνολικά, ενώ επηρεάστηκε και η ζώνη των δελτίων, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να λαμβάνει ένα καλό lead in από το Tatiana Live και τα κεντρικά δελτία των μεγάλων καναλιών να έχουν απώλειες.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων