Τηλεθέαση: Στην κορυφή Λιάγκας – Σκορδα, ανέβασε τα ποσοστά του ο Σεφερλής

Τι δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τους δύο αντιπάλους;

Βαδίζουν ολοταχώς για το καλοκαιρινό τους φινάλε οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά ο μεταξύ τους «πόλεμος» δεν καταλαγιάζει, το αντίθετο μάλιστα. Με δεδομένο ότι η τελευταία εντύπωση είναι αυτό που μένει πάντα, οι δύο ομάδες φαίνεται να βάζουν τα δυνατά τους για να την κερδίσουν. Τι δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen;

Με περαιτέρω άνοδο στα ποσοστά τους κινούνται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το «Πρωινό» σημείωσε την Τρίτη μέσο όρο στο σύνολο 24,4%, φτάνοντας μέχρι 26,6%. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, σκαρφάλωσε μέχρι και το 33,3% και έκανε μέσο όρο 30,2%. Το ζευγάρι ηγήθηκε στην πρωινή ζώνη χωρίς …απειλές.

Ο Μάρκος Σεφερλής από την πλευρά του, όχι μόνο δεν καταθέτει τα όπλα, αλλά ανακτά τις δυνάμεις του. Το «Mega με μία» κατάφερε να βρεθεί πάλι πάνω από το ψυχολογικό όριο του 20% και να κλείσει τη χθεσινή μέρα με 20,2% στο σύνολο και 21,45 στο δυναμικό κοινό.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day κατάφεραν για μία ώρα -μεταξύ 09:00 και 10:00- να κρατηθούν πάνω από το 36%! Το συγκεκριμένο ποσοστό δεν κατάφερε καμία άλλη εκπομπή να ξεπεράσει το πρωί της Τρίτης.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων