Τηλεθέαση: Σφοδρή σύγκρουση των πρωινών εκπομπών του Σαββατοκύριακου

Χαμός για την πρωτιά που πέρασε στα χέρια της ενημέρωσης...

Μεγάλες μάχες δίνουν για μια θέση στα ψηλά της Nielsen, στις αρχές του 2016, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Με τους τηλεθεατές να μη λένε να καταλήξουν σε κάποια από τις προτάσεις ψυχαγωγίας των καναλιών, έρχεται ο Τάκης Χατζής και η ενημερωτική του εκπομπή «Ακραίως» να κλέψουν την πρωτιά σε όλα τα κοινά.

Μαρία Μπεκατώρου – Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μοιράζονται ο καθένας από ένα κομμάτι της τηλεοπτικής πίτας, μεγέθους λίγο πάνω από το 10% και αφήνουν τον Τάκη Χατζή να κερδίζει με ευκολία ποσοστά που ξεπερνούν και το 18%. Χθες, Κυριακή, η κατάταξη στους πίνακες τηλεθέασης είχε ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ
Ακραίως – 18,6%
Σπίτι μου σπιτάκι μου – 12,1%
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 11,3%
Στα καλά καθούμερα – 10%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Ακραίως – 17,6%
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 15%
Στα καλά καθούμενα – 10,6%
Σπίτι μου σπιτάκι μου – 10,1%

Πέρα από την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ που είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται πλέον στην κορυφή της κούρσας, διαπιστώνουμε επιπλέον ότι: το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ κρατάει ακόμα τα σκήπτρα στο δυναμικό κοινό, η Κατερίνα Καραβάτου αύξησε αρκετά τη δυναμική της σε ένα κανάλι που ο μέσος όρος τηλεθέασης κινείται πολύ χαμηλότερα στο σύνολο της μέρας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεβοκατεβαίνει από την πρώτη στην τελευταία θέση σαν ασανσέρ από εκπομπή σε εκπομπή.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης