Τηλεθέαση ρεκόρ για το Παρά Πέντε!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Εν μέσω θέρους και με την τουρκική επέλαση να συνεχίζει στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται πως κάποιες «χρυσές» στιγμές από το παρελθόν, ισοπεδώνουν τους αντιπάλους τους με την ίδια άνεση που το έκαναν και στην πρώτη προβολή τους.

Ο λόγος, φυσικά για το Παρά Πέντε, που είναι σαν μια μικρή όαση στο φτωχό prime time των καναλιών. Έχοντας την επιλογή για ένα ακόμα νέο επεισόδιο από σειρές με ιστορίες από την …ανατολή, με τσιφλικάδες, εσώκλειστες, βεντέτες, μεσαιωνικά έθιμα και μαντίλες, οι τηλεθεατές δείχνουν να προτιμούν το έξυπνο ελληνικό σενάριο, ακόμα και να το έχουν ξαναδεί άλλες τρεις φορές.

Το βράδυ της Τρίτης, μπορεί στο σύνολο τηλεθέασης η Sila να προηγήθηκε, ελαφρώς, του σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη με 37,3% και 36,9% αντίστοιχα, ωστόσο, μόνο το Παρά Πέντε κατάφερε στην τηλεθέαση ανά τέταρτο να ξεπεράσει ακόμα και το 40%! Την ίδια ώρα, οι περιπέτειες της Asi συγκινούσαν μόνο το 24,2% του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, εκεί πραγματικά, η θρυλική ελληνική σειρά του MEGA απογειώθηκε. Για 45 λεπτά οι μετρητές της Nielsen κατέγραφαν νούμερα σταθερά πάνω από 50%! Μεταξύ 23:00 – 23:15 άγγιξε το 55%! Το ποσοστό ήταν κατά 25 μονάδες μεγαλύτερο από τις επιδόσεις της Sila και 40 μονάδες ψηλότερα από την Asi!

Το κοινό δείχνει την προτίμησή του. Τα κανάλια λαμβάνουν άραγε το μήνυμα;

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Χαμός στους Βασιλιάδες!