Τηλεθέαση: Πρωτιά Στεφανίδου στο σύνολο – Ουγγαρέζος-Συνατσάκη πάνω από την Καινούργιου στο δυναμικό

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά...

Τρεις ζωντανές εκπομπές δίνουν μάχη από την περασμένη Δευτέρα στην απογευματινή ζώνη κι έχουν στρέψει πάνω τους το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για το ποιος θα καταφέρει τελικά να ηγηθεί της κούρσας στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Η άφιξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη απέναντι στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Κατερίνας Καινούργιου ολοκλήρωσε το παζλ των μονομάχων και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κατάταξη έχεις ως εξής…

Για το κοινό χρονικό διάστημα που βρίσκονται και οι τρεις εκπομπές στον αέρα, 16:00 – 17:30, τα μηχανάκια μέτρησης το απόγευμα της Τρίτης έδωσαν στην Τατιάνα Στεφανίδου την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο. με ποσοστό 13,9%. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 16,8%. Ακουλούθησαν Ουγγαρέζος-Συνατσάκη με 12,2% και τρίτη ήρθε η Κατερίνα Καινούργιου με 10,3%. Στο δυναμικό κοινό, τα ποσοστά διαμορφώθηκαν ως εξής: Spata Live – 14,8%, Λόγω TiVis – 13,9%, Tatiana Live – 8,3%.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα, διακρίνουμε ότι η Τατιάνα όχι μόνο άντεξε τους «κλυδωνισμούς» από τις δύο διαδοχικές αφίξεις των ανταγωνιστών της στη ζώνη, αλλά σταδιακά αντιστρέφει το αποτέλεσμα υπέρ της. Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαίρη Συνατσάκη χρειάζεται να περάσουν μερικές μέρες ακόμα για να φανεί που θα καθίσει η μπίλια. Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, φαίνεται πως τα προβλήματα απήχησής της στο τηλεοπτικό κοινό παγιώνονται.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων