Τηλεθέαση: Πώς ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα για Καραβάτου – Κατσούλη;

Τι έδειξαν οι πίνακες τηλεθέασης της Nielsen;

Με ανανεωμένη την ομάδα τους επέστρεψαν το περασμένο σαββατοκύριακο Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης «Στα καλά καθούμενα» με ικανοποιητικές επιδόσεις, έχοντας μοναδικό αντίπαλο τους προς το παρόν την ενημέρωση.

Χθες, οι τηλεθεατές στράφηκαν εκεί για ακόμα μία φορά, με την ορκωμοσία της Βουλής να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Δημήτρη Τάκη να κρατούν την εκπομπή τους μία ώρα παραπάνω και να «κλέβουν» μεγάλο μερίδιο της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, 10:00 – 10:30 18,5% και 10:30 -11:00 15,9%. Το «Σαββατοκύριακο με δράση» για το διάστημα της προβολής του συγκέντρωσε το 11,4%. Έτσι, εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ξεκινήσε το πρωί του Σαββάτου με χαμηλότερα ποσοστά που έριξαν το γενικό της σύνολο στο 9,6%, παρόλο που στη συνέχεια της κατόρθωσε να κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές φτάνοντας ακόμα και το 15,6% λίγο πριν το τέλος.

Στο δυναμικό κοινό, η ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon συγκέντρωσε παρόμοιο ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, αποσπώντας 9,4%.

Λία Παππά

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων