Τηλεθέαση: Πώς πήγαν στην πρεμιέρα τους «9 Μήνες» και «Τροχός της Τύχης»;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τα δύο προγράμματα του Star;

Η 21η Σεπτεμβρίου φέτος δεν ήταν και η καλύτερη ημερομηνία για να κάνει πρεμιέρα μια νέα ελληνική σειρά. Στον απόηχο των εκλογών, λοιπόν, οι «9 Mήνες» βγήκαν στον αέρα του Star το απόγευμα της Δευτέρας και μπορεί να μην έκαναν τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο, σημείωσαν όμως ικανοποιητική πορεία δεδομένων των συνθηκών.

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το σίριαλ συγκέντρωσε το 12% των τηλεθεατών φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι το 14%. Στο δυναμικό κοινό οι μετρήσεις έδειξαν 10,9%.

Πρεμιέρα έκανε χθες και ο «Τροχός της Τύχης» -βγήκε στον αέρα αμέσως μετά το σίριαλ. Το γνωστό τηλεπαιχνίδι κινήθηκε στο 10,7% στο σύνολο και στο 11,1% στο δυναμικό κοινό.

Τα δύο προγράμματα έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν το κεντρικό δελτίο του σταθμού για να ξεφύγει από τα μονοψήφια νούμερα και να σημειώσει 14,1% στο σύνολο και 15,5% στο δυναμικό!

Αναμένουμε, βέβαια, την επόμενη εβδομάδα που θα μπει στην αρένα το Μπρούσκο, να δούμε πως θα κατανεμηθούν οι τηλεοπτικές …έδρες. Τις προηγούμενες σεζόν, το σίριαλ του ΑΝΤ1 δεν χαρίστηκε σε κανέναν αντίπαλό του. Τι θα γίνει άραγε φέτος;

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων