Τηλεθέαση: Πήρε την πρωτιά ο Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του «The 2night Show»

Ποια προγράμματα βρέθηκα πίσω του, σε απόσταση αναπνοής;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φόρεσε το βραδινό του κοστούμι και μας υποδέχτηκε στο νέο, ολόδικό του, late night πρόγραμμα, το «Τhe 2night show». Σε ένα σκηνικό 100% αμερικανικής τηλεόρασης, ο Γρηγόρης έκανε μια εκπομπή όπως την είχε φανταστεί, με το δικό του προσωπικό στυλ.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε στην έναρξη…

Πρώτος καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και όπως ήταν αναμενόμενο αυτά που συζήτησαν είχαν αρκετό ενδιαφέρον. Έχοντας και οι δύο γράψει στο κοντέρ τους πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα, η κουβέντα τους κινήθηκε σε μεγάλο μέρος στις «έχθρες» του παρελθόντος αλλά και του παρόντος.

Δείτε εδώ τα σημαντικότερα σημεία της κουβέντας με τον Γιώργο Λιάγκα…

Σημασία έχει βέβαια, τι γράφουν το επόμενο πρωί οι πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και σε αυτή την περίπτωση, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα νέα είναι ευχάριστα. Με ποσοστό στο γενικό σύνολο 21,9% και 20,5% στο δυναμικό, το «The 2night Show» έκοψε πρώτο το νήμα στη ζώνη προβολής του. Σημαντικότερος αντίπαλός του ήταν ο Django που όμως δεν μπόρεσε να «τιμωρήσει» τον Γρηγόρη, καθώς σημείωσε 16,5% και 17,6% αντίστοιχα. 

Η ταινία του Alpha «Το ανθρωπάκι» που εμβόλισε την τηλεθέαση του show τα πρώτα 45 λετπά, με ποσοστό 15,7% δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σύνολο, αλλά βρέθηκε πολύ κοντά στο δυναμικό με 20%. Απειλή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν αποτέλεσε ούτε η Αννίτα Πάνια, ούτε η Σοφία Παπαϊωάννου που κινήθηκαν αρκετά χαμηλότερα.  

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων