Τηλεθέαση: Μπεκατώρου στο τιμόνι, ανεβαίνει η Καραβάτου

Σ'αρωσε ο Χατζής, κρατά γερά τη δεύτερη θέση η Μπαλατσινού, χαμηλά το δυναμικό της Σπυροπούλου...

Όλοι οι συντελεστές των πρωινών εκπομπών του Σαββατοκύριακου, το πρωί της Δευτέρας σπεύδουν με αγωνία να δουν τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και αυτό γιατί τις δύο συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Η πρωτιά δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται και οι «μονομάχοι» το γνωρίζουν καλά. Από βδομάδα σε βδομάδα το αποτέλεσμα παρουσιάζει διαφοροποιήσεις και κανείς δεν εφησυχάζει.  

Τη χθεσινή Κυριακή, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς επανέκαμψαν και έδειξαν την υπεροχή τους έναντι των αντιπάλων τους. Με ποσοστό στο σύνολο 13,7% και 17,9% στο δυναμικό, το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ σκαρφάλωσε στην ψηλότερη θέση του πίνακα της Nielsen.

Η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση. Χθες, η εκπομπή Jenny Jenny κράτησε στο Mega το 11% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 14,6% στο δυναμικό. 

Με 10% στο σύνολο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε σημαντικές απώλειες στο δυναμικό κοινό που δεν ξεπέρασε το 6,8%. Η Κατερίνα Καραβάτου, από την άλλη, σημείωσε αντίστοιχα 8,1% και 8,6% αντίστοιχα.

Και όσο η ψυχαγωγία μάχεται, η ενημερωτική εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή κερδίζει έδαφος. Με 14,9% στο σύνολο και 9,2% στο δυναμικό, ο ΣΚΑΪ πήρε το δικό του κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων