Τηλεθέαση: Μπεκατώρου – Μουτσινάς στην κορυφή, μεγάλη μάχη για Μπαλατσινού – Σπυροπούλου

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις για την πολυ-μάχη του Σαββατοκύριακου...

Ποιος είπε ότι τα τηλεοπτικά Σαββατοκύριακα είναι ήρεμα; Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα που βλέπει ο τηλεθεατής από τον καναπέ του να είναι χαλαρό κι ευχάριστο, πίσω από τις κάμερες, όμως, γίνεται πόλεμος κανονικός. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου φέτος είναι περισσότερες από ποτέ και, άρα, από την ίδια πίτα επιθυμούν μεγάλο κομμάτι πιο πολλοί «πολεμιστές». Τι δείχνουν, λοιπόν, οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen;

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς, κερδίζουν με ευκολία την πρωτιά, δίχως ιδιαίτερες απειλές από τους αντιπάλους τους. Με ποσοστό στο σύνολο 15,9% το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ κράτησε το θρόνο και ακολούθησαν: Jenny Jenny – 11,8%, Σπίτι μου Σπιτάκι μου – 11,6%, Στα Καλά Καθούμενα – 8,8%. Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή του ΑΝΤ1 σκαρφάλωσε στο 21,6% και άφησε αρκετά πίσω τα υπόλοιπα προγράμματα: Jenny Jenny – 12,5%, Σπίτι μου Σπιτάκι μου 12,5%, Στα Καλά Καθούμενα 5,6%.

Η μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι κατά μέτωπο, ενώ τον δικό της αγώνα δίνει η Κατερίνα Καραβάτου. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σαββατοκύριακο με Δράση, καταφέρνει να κρατήσει σημαντικό μερίδιο από το τηλεοπτικό κοινό με 14,7% στο σύνολο και 8,1% στο δυναμικό.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων