Τηλεθέαση: Με νίκη Λιάγκα – Σκορδά έκλεισε η εβδομάδα

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τον Μάρκο Σεφερλή;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να ολοκληρώσουν και αυτή την εβδομάδα έχοντας κρατήσει στην παρέα τους το μεγαλύτερο μερίδιο από το τηλεοπτικό κοινό. Από την άλλη, ο Μάρκος Σεφερλής και η ομάδα του έδωσαν τη δική τους μάχη, διατήρησαν αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης και τις καλές τους επιδόσεις στο νεανικό κοινό. 

Με ποσοστό 27,3% στο γενικό σύνολο και 28% στο δυναμικό, το «Πρωινό» έμεινε στην κορυφή την Παρασκευή. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 διατήρησε το προβάδισμα σε όλα τα ημίωρα που ήταν στον αέρα -άγγιξε και το 36,1%. Το «Mega με μία» σημείωσε 20,5% στο σύνολο και 23,1% στο δυναμικό, ποσοστά που μπορεί να άφησαν το Mega στη δεύτερη θέση αλλά με μια διαφορά που δεν τη λες χαοτική. 

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος με την Φαίη έχοντας δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα που είχαν ποτέ, διατηρώντας τον αυθορμητισμό που τους διακρίνει και τα βασικά υλικά της επιτυχημένης συνταγής, φαίνεται να έχουν βάλει πλώρη για το πέμπτο στη σειρά τρόπαιο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος, που τάραξε τα νερά με την άφιξή του στην πρωινή ζώνη, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας βασισμένη στο ξεχωριστό ταλέντο του. Η διαφορά που χωρίζει τους δύο στους πίνακες τηλεθέασης είναι τόση όση χρειάζεται για να μιλάμε για «υγιή ανταγωνισμό». Και οι δύο, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, δεν έχουν την πολυτέλεια του εφησυχασμού. Άρα, η καθημερινή μάχη που δίνουν μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει για τους τηλεθεατές. 

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση εδώ!