Τηλεθέαση: Η μάχη της Βίκυς Χατζηβασιλείου με το ΤΑΜΑΜ

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την πρώτη μονομαχία τους;

Το Πάμε Πακέτο επέστρεψε για 11η χρονιά στην prime time ζώνη του Alpha και η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλωσόρισε τους τηλεθεατές με συγκίνηση αλλά και απαντήσεις στα όσα γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα για την εκπομπή.

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής

Τα δύο πρώτα πακέτα της χρονιάς έκρυβαν πολλές συγκινήσεις. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν μια μητέρα έπεσε στην αγκαλιά της κόρης της για πρώτη φορά!

Δείτε τι έγινε όταν συναντήθηκαν οι δύο γυναίκες

Την ίδια ώρα όμως, ο ΑΝΤ1 έβγαζε στην πρώτη γραμμή της prime time του ένα απο τα πλέον επιτυχημένα σίριαλ της περασμένης σεζόν. Το ΤΑΜΑΜ επέστρεψε φέτος με τους ήρωές του σε νέες περιπέτειες και μπλεξίματα. Η ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA κονταροχτυπήθηκε με τη δημοφιλή σειρά και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής…

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρέμεινε ακλόνητη στην πρώτη θέση της Nielsen με ποσοστό 28,5%. Το Πακέτο βρέθηκε αρκετά τέταρτα πάνω από 30% και έφτασε μέχρι το 34,4%. Το ΤΑΜΑΜ έμεινε αρκετά πιο πίσω, στο 16,2%. Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα κινήθηκαν αντίστροφα. Το σίριαλ του ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά με 20,5%, αφήνοντας για την εκπομπή του ALPHA το 17,3% των τηλεθεατών.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων