Τηλεθέαση: Αλήθειες με τη Ζήνα και Αποκαλυπτικά βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen...

Ο ξαφνικός και πρόωρος χαμός του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε τους πάντες και το ενδιαφέρον του κόσμου για να μάθει αρχικά τι ακριβώς έχει συμβεί και έπειτα γύρω από τα αίτια του δυστυχήματος ήταν μεγάλο. Οι εκπομπές τροποποίησαν το πρόγραμμά τους προκειμένου να υπάρξει πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Έτσι και χθες, από το πρωί με συνεχείς συνδέσεις μετέφεραν τις εικόνες με τον κόσμο να έχει κατακλύσει τους δρόμους γύρω από τον Ιερό Ναό όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία για τον τραγουδιστή. Η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» έφτασε σε ποσοστά εκείνα της πρώτης χρονιάς τους, σημειώνοντας 18,8% στο σύνολο και 20,7% στο δυναμικό κοινό και παρέδωσε ένα δυνατό lead in στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκινώντας την εκπομπή του στις 13:20 σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με τα ποσοστά του να αγγίζουν σε τέταρτο στο γενικό σύνολο ακόμα και το 49,2% και στο δυναμικό κοινό το 51,2%. Συνολικά το «Αποκαλυπτικά» σημείωσε 37,6% στις γενικές μετρήσεις της Nielsen και 38,5% στο κοινό 15 – 44.

Εκτάκτως και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββάτου διεκδίκησε υψηλά ποσοστά για το STAR από τη 13:30 μέχρι τις 15:50 σημειώνοντας 18% στο σύνολο και 24,1% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων