Τηλεοπτικό πρόσωπο εξομολογείται: «Δεν είχα δραχμή, έτρωγα μόνο ξηρούς καρπούς»

Τι αποκαλύπτει για Κορομηλ΄, Βανδή, Βίσση;

 Ο Φωκάε Ευαγγελινός μίλησε στον Γιάννης Πουλόπουλο για το περιοδικό ΟΚ!…

…για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές

Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα ούτε μία δραχμή και αναγκαζόμουν να τρώω για τρεις και τέσσερις μέρες μόνο ξηρούς καρπούς. Δεν υπήρχε στο ψυγείο μου ούτε ένα αβγό!

…για τη στιγμή που σταμάτησε τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και ξεκίνησε με την Δέσποινα Βανδή

Ήμουν μόνιμος συνεργάτης της Άννας μέχρι που πήγε στο εξωτερικό για να δοκιμάσει την τύχη της. Εκείνη την περίοδο έτυχε ο Ηλίας Μαροσούλης να μου ζητήσει να χορογραφήσω τη Δέσποινα Βανδή στο Rex. Η Άννα το ήξερε από την πρώτη στιγμή και μου απάντησε «Κάνε ότι καταλαβαίνεις»… Μπορεί να μην ξανασυνεργαστήκαμε με την Άννα, αλλά δεν ήρθαμε ποτέ σε κόντρα.

…για τη διακοπή της συνεργασίας του με το Μπράβο και την Ρούλα Κορομηλά

Όσο γλυκός και διαλλακτικός άνθρωπος μπορεί να είμαι με τους συνεργάτες μου τόσο απόλυτος και αυταρχικός μπορώ να γίνω όταν θα προσπαθήσεις να μου επιβάλλεις κάτι. Δεν υπήρχε περίπτωση να υπακούσω σε διαταγές, πόσω μάλλον όταν προέρχονταν από ανθρώπους με τους οποίους είχαμε δουλέψει άψογα επί σειρά ετών και είχαμε κάνει υπέροχα πράγματα. Ο Σαρτίνι έδινε τις διαταγές. Αλλά επειδή ήταν ζευγάρι τότε η Ρούλα με τον Στέφανο, δυσκολευόταν να κρατήσει τις ισορροπίες. Πάντως ακόμη κι αν ήρθαμε σε ρήξη, τα αισθήματά μου για την Ρούλα δεν άλλαξαν. Δεν έπαψα ποτέ να τη λατρεύω και πάντα το λέω ότι χάρη σε εκείνη έγινα γνωστός στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε ακόμα:

Μπέρδεψε τις… ρακέτες ο Ευαγγελινός στον αέρα

Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται: «Μου έκλειναν κατάμουτρα την πόρτα! Ζούσα με αέρα κοπανιστό»!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έδωσε 10 εκατομμύρια για φόρεμα!