Τηλεοπτικές μετεγγραφές, gay αποκαλύψεις και σκληρά μηνύματα σε παρουσιαστές.. στο Top 10 του ZappIT

Ποιες ειδήσεις και τηλεοπτικά θέματα σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε;

Ξεκινώντας αντίστροφα…

10. Στη φυλακή ο νικητής reality για τη διπλή δολοφονία στην Κρήτη …Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του στους δικαστικούς λειτουργούς Ηρακλείου, ο 35χρονος.

 9. Πρώτη και …προκλητική δημόσια εμφάνιση μια μέρα μετά τον γάμο! …Για ποιο διάσημο ζευγάρι πρόκειται;

8. Πρωταγωνίστρια των Βασιλιάδων αποχωρεί από τη σειρά λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς! …Με ανακούφιση υποδέχτηκαν την είδηση οι συμπρωταγωνιστές της!

7. Έξαλλος ο Γιάννης Δημαράς με τον Γιώργο Παπαδάκη! Αποχώρησε από την εκπομπή! …Δημαράς σε Παπαδάκη: «Θεωρώ ανάγωγη τη συμπεριφορά σου»!

6. Πόσο έχουν αλλάξει οι 22 πρωταγωνιστές του Baywatch; …Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς Baywatch!

5. Η νέα μετεγγραφή του MEGA! …Ένα πρόσωπο που αποχαιρέτησε ένα μεγάλο κανάλι για να πάει σε ένα άλλο μεγάλο κανάλι.

4. Αγνώριστη είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του Top Gun …Η Kelly McGills έπαιξε στο πλευρό του Tom Cruise στο θρυλικό Top Gun, το 1986.

3. Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τη Γαλάζια Λίμνη; …Δείτε φωτογραφίες!

2. Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλυψε πως είναι gay …Εδώ και καιρό ακούγονταν πολλά για την προσωπική του ζωή και τις σεξουαλικές του επιλογές.

1. Το σκληρό μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη στην Κατερίνα Καραβάτου …»Την συμπεριφορά αυτή που έκαναν στην Κατερίνα, την έχει κάνει η ίδια σ’ εμένα»