Τι τηλεθέαση έκανε η πρώτη μη τουρκική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο MEGA;

Τι νούμερα "έπιασε" ο Λάκης Λαζόπουλος με το επετειακό Τσαντίρι; Κατάφερε να "χτυπήσει" τον Σουλεϊμάν;

«The Killing» είναι ο αγγλικός τίτλος της δανέζικης σειράς θρίλερ και μυστηρίου που έκανε πρεμιέρα χθες μετά τις 23:30 στο MEGA. Είναι η πρώτη διαφορετικής από την τουρκική εθνικότητας σειρά που βλέπουμε να κάνει πρεμιέρα το 2013 σε ένα μεγάλο κανάλι και …δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας γι’ αυτό! Είκοσι μέρες έρευνας μια μυστηριώδους δολοφονίας, είκοσι επεισόδια μιας καλοσκηνοθετημένης και καλοστημένης σειράς με εκπληκτική φωτογραφία και ανατρεπτική πλοκή. Ανταποκρίθηκαν οι τηλεθεατές στο «κάλεσμα» της σειράς που ήρθε από τα βόρεια της Ευρώπης;

Έχοντας απέναντί του την ισχυρή ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, η οποία και χθες το βράδυ τερμάτισε με πολύ υψηλές επιδόσεις, 31,7%, το «Killing» συγκέντρωσε το 17,2% των τηλεθεατών -δεύτερο στη σειρά από τα προγράμματα που παίζονταν εκείνη την ώρα. Στο νεανικό κοινό, η σειρά από τη Δανία έφτασε στο 23,2%. Ενδιαφέρον θα έχει να παρακολουθήσουμε την πορεία της απόψε και τα επόμενα βράδια, που από την αρένα θα λείπει η αντίπαλη παρέα από τη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης, είχαμε την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλο με ένα best of επεισόδιο από τα Τσαντίρια όλων των προηγούμενων ετών. Ο Λάκης έκλεισε με 18,5%, αρκετά χαμηλότερα από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή (29,7%), αλλά πιο ψηλά από τη νέα τουρκική σειρά του MEGA, Fatmagul (15%).

Το Masterchef κράτησε το κοινό του (25,6%), ενώ το SON -η δεύτερη τουρκική σειρά του ΑΝΤ1- δεν φαίνεται να παίρνει τα πάνω του (14,4%).

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Σουλεϊμάν, Fatmagul, Son… τουρκική σύρραξη για την τηλεθέαση!