Τι συμβαίνει με την τηλεθέαση των πρωινών εκπομπών;

Ποιες ανέβασαν τα νούμερά τους και ποιες παρουσίασαν ελαφρά υποχώρηση...

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη για την ενημέρωση τις πολύ πρωινές ώρες, αλλά και η μάχη για την υψηλότερη θέση στον πίνακα μετρήσεων της Nielsen. Τέσσερα κανάλια πέφτουν από νωρίς στην τηλεοπτική αρένα και το αποτέλεσμα παρουσιάζει από μέρα σε μέρα διαφοροποιήσεις…

Ο απόλυτος άρχων της πρωινής ζώνης, ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πρεμιέρα της εκπομπής του τάραξε τις ισορροπίες, ανεβάζοντας τον ΑΝΤ1 στην κορυφή και αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα κανάλια, αρκετά πίσω. Συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά του; Η απάντηση είναι «ναι», αλλά με μια υποχώρηση συγκριτικά με την τηλεθέαση των πρώτων ημερών. Ο μέσος όρος της εκπομπής, το πρωί της Πέμπτης ήταν 28,2% στο σύνολο – 28,5% στο διάστημα 07:00 – 10:00. Νούμερο σαφώς χαμηλότερο από τις μετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, όταν το Πρωινό ΑΝΤ1 είχε σκαρφαλώσει στο 33%.

Ωστόσο, τίποτα δεν δείχνει μέχρι στιγμής ότι μπορεί κάποιος να στερήσει την πρώτη θέση από τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας ακολουθούν σε απόσταση ασφαλείας, αλλά με αύξηση των ποσοστών τους. Η Κοινωνία Ώρα MEGA έφτασε την Πέμπτη στο 21,7%.

Μικρή άνοδο παρουσίασε η πρωινή ζώνη της ΝΕΤ. Στο διάστημα 07:00 – 10:00 έφτασε στο 13,3%.

Μικρή υποχώρηση για την Πρώτη Γραμμή που συγκέντρωσε το 12,7%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Μουντιάλ με την Εθνική μας!