Τι συμβαίνει με Μανωλίδου – Θεοφάνους;

Θα τους δούμε μαζί στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο";

Θα επιστρέψει η Ευγενία στη θέση του κριτή στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»; Θα είναι ο Γιώργος Θεοφάνους το πρόσωπο έκπληξη στο show;

Ευγενία Μανωλίδου

«Τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι βέβαιο. Η πραγματικότητα, όμως, σ εόλα αυτά είναι ότι η Ευγενία -εφόσον συμφωνήσει μέσα στις επόμενες 10 μέρες με τον ΑΝΤ1 σε όλες τις λεπτομέρειες, αφού αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα μεταξύ των δύο πλευρών- θα ενταχθεί στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»και μόνο, με σίγουρο παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και μόνο βέβαιο μέλος της επιτροπής μέχρι στιγμής τον Βαγγέλη Περρή. Ούτε η ίδια η Ευγενία, αλλά ούτε το κανάλι θέλει προς το παρόν να την εντάξει ταυτόχρονα σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό προϊόν του, πόσο μάλλον στο δεύτερο «γερό χαρτί» του ΑΝΤ1 για το υπόλοιπο της σεζόν. Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, «ο ΑΝΤ1 δεν θέλει να την κάψει με υπερπροβολή και υπερβολική έκθεση». Άλλωστε, φαίνεται να έχει ζητήσει και η ίδια από το κανάλι να έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, ώστε να παραμείνει αφοσιωμένη στη μουσική της και στο νέο μεγαλεπήβολο συμφωνητικό έργο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο. Προφανώς θα επηρεάσουν την επιστορφή της στην τηλεόραση και τυχόν δραματικές πολιτικές εξελίξεις, αφού η ίδια απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια ότι σέβεται απόλυτα τον Άδωνι, την πορεία του αλλά και το ρόλο που έχει εκείνη ως σύζυγός του», λέει πηγή στο PEOPLE.

Γιώργος Θεοφάνους

Μετά την αξιοσημείωτη παρουσία του στην κριτική επιτροπή του X-Factor και τους ιστορικούς διαπληκτισμούς του με τον Νίκο Μουρατίδη, όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Ο γνωστός συνθέτης έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και όπως δηλώνει πηγή στο PEOPLE: «Όλα δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσια έκβαση, καθώς το κανάλι επιθυμεί πολύ τον Γιώργο Θεοφάνους στην επιτροπή, μιας και ο έντονος χαρακτήρας του θα δώσει μια διαφορετική χροιά στο show. Γνωρίζει καλά το management καλλιτεχνών και φυσικά, ξέρει να δημιουργεί κόντρες» καταλήγει η ίδια πηγή.

Διαβάστε ακόμα:

Θεοφάνους: Κοιμήθηκα με το Dancing on Ice – Ελένη: Κι εγώ!

Θεοφάνους: «Έχω πάρει πολλά λεφτά από τα talent shows»

Μανωλίδου: Κάνω αποτοξίνωση από την τηλεόραση!

Η Ε. Μανωλίδου διαψεύδει τα σενάρια περί χωρισμού!

Η απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου για τον χωρισμό