Τι πρόβλεψη έκανε η Βιργινία Λεούση για την Ελλάδα;

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε τις προβλέψεις για εκείνη που επαληθεύτηκαν!

Μία δήλωση της γνωστής αστρολόγου και μελλοντολόγου Βιργινίας Λεούση ήταν αρκετή για να θυμηθεί η Μαρία Μπακοδήμου τα όσα είχε προβλέψει για εκείνη.

Σε τηλεοπτική εκπομπή η Βιργινία Λεούση έκανε τις δικές της προβλέψεις για την Ελλάδα και τις εξελίξεις των ημερών λέγοντας: «Σας λέω να περιμένετε από την Ελλάδα μεγάλες αλλαγές, ανατροπές και πολύ καλές εξελίξεις. Δεν πρόκειται να μπούμε στη δραχμή, γιατί αυτό με ρωτάνε όλοι. Ούτε και πτώχευση θα κάνουμε. Θα βρεθεί λύση φίλοι μου αγαπημένοι.»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αστειεύτηκε με την πρόβλεψη, αλλά η Μαρία Μπακοδήμου του είπε να μην κοροϊδέυει, εξάλλου η παρουσιάστρια και η αστρολόγος έχουν παρελθόν…
«Εγώ τη Λεούση την φοβάμαι. Θα σας πω μια ιστορία. Τη δεύτερη χρονιά του πρωινού, έρχεται στην εκπομπή μας, είμαι έγκυος και δεν το ξέρεις κανείς, ούτε ο Φώτης. Έρχεται η Λεούση, μας έλεγε τότε το τσάι σε μια κούπα. Κοιτάει το τσάι μου και μου λέει: «έχεις γυναικολογικά;». Λέω «όχι». «Ε, τότε είσαι έγκυος!». Το ένα της Λεούση και το άλλο… στη δευτέρη εγκυμοσύνη που έρχεται πάλι στην εκπομπή, και μου λέει «πότε γεννάς;», λέω «20 Ιανουαρίου». «Όχι 5 Ιανουραρίου θα γεννήσεις». Και στις 5 που χιόνιζε και είχε αποκλειστεί όλη η βόρεια Αθήνα, κάτι πόνοι και λέω θα μου περάσει. Και μου λέει ο γιατρός, «κατέβα, γεννάς!» και γέννησα. Και μου έχει πει «έλα να σου πω κι άλλα» και δεν έχω πάει γιατί φοβάμαι» σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου.