Tι νούμερα τηλεθέασης σημείωσαν χθες τα πρωινά;

Πολύ κοντά τα δυο ψυχαγωγικά προγράμματα...

Χθες Πέμπτη τα δύο πρωινά μας καλημέρισαν τη γνωστή ώρα, με τον Γιώργο Λιάγκα και  την παρέα του από την πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, ενώ ο Πέτρος και η Τζένη σταθερά από το στούντιο της Παιανίας.

Τα νούμερα ανέδειξαν νικητή το Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά το Πρωινόmou πλησιάσε αρκετά κοντά. Συγκεκριμένα, το Πρωινό έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στα γενικά 25%, ενώ αντίστοιχα το Πρωινόmou, έκανε μέσο όρο 20,9%.

Στο δυναμικό κοινό τα δυο πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα κονταροχτυπήθηκαν, αφού η διαφορά ανάμεσα τους ήταν μόλις μερικά δεκαδικά ψηφία. Συγκεκριμένα ο μέσος όρος για τον Γιώργο Λιάγκα ήταν 22,9%, ενώ ό Πέτρος Κωστόπουλος έκανε 22,3%.

Τα υψηλότερα νούμερα για το Πρωινό ήταν ανάμεσα στις 11:00 με 11:30 όπου στα γενικά έκανε 29%, ενώ για το Πρωινόmou τα υψηλότερα νούμερα σημειώθηκαν στο διάστημα 12:30-13:00 όπου στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 25,7%.

Πρέπει να πούμε ότι έχουμε πλέον φτάσει στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και τα δυο πρωινά μετράνε αντίστροφα μέχρι να μας ευχηθούν καλό καλοκαίρι, με το Πρωινόmou να κάνει φινάλε στις 27 Ιουνίου, ενώ το Πρωινό θα μας κρατήσει παρέα μέχρι τις 4 Ιουλίου και θα μας αποχαιρετήσει από το Yabanaki της Βάρκιζας.

Παυλίνα Ντάσιου

Δείτε εδώ αναλυτικά τους πίνακες της τηλεθέασης