Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η βουβή ΕΡΤ κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Ολάντ στην Αθήνα;

Τι έγραψαν τα μηχανάκια μέτρησης το μεσημέρι της Τρίτης;

Ήταν η πιο …βουβή επίσκεψη ξένου ηγέτη στην Ελλάδα που έχουμε δει μέχρι τώρα. Η προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στη χώρα μας, ήταν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα των τελευταίων ημερών σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά …σκόνταψε στην απεργία της ΕΣΗΕΑ. Έτσι οι τηλεθεατές έβλεπαν τις συναντήσεις του κ. Ολάντ με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, υπό τους ήχους χειμερινών τιτιβισμάτων των πουλιών της Ηρώδου Αττικού. Τι τηλεθέαση συγκέντρωνε εκείνες τις ώρες η δημόσια τηλεόραση;

Μετά τη μία το μεσημέρι, τα νούμερα της ΝΕΤ γινόντουσαν διψήφια και για τις επόμενες τέσσερις ώρες κινήθηκαν μεταξύ του 11% και του 17%. Η πιο υψηλή τηλεθέαση σημειώθηκε μεταξύ 13:30 και 14:00, όταν έφτασε στο 17,5%. Η σιωπηλή ΝΕΤ εκείνο το χρονικό διάστημα ανταγωνίστηκε επάξια τα ιδιωτικά κανάλια, πριν επιστρέψει στις μονοψήφιες τιμές, μετά τις 17:00.

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, δεν φάνηκε να συγκινείται από την επίσκεψη του Γάλλου ηγέτη. Στις ηλικίες 15-44 η ΝΕΤ καθηλώθηκε κάτω από το 3%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

H EΣΗΕΑ…έκοψε τον Ολάντ! Νέα στάση, μετά την απεργία που κρίθηκε παράνομη…