Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η νέα σειρά του ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Γεωργούλη;

Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης....

Χθες βράδυ έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, με τίτλο «Ευτυχίας 22», και πρωταγωνιστές τον Αλέξη Γεωργούλη και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το κανάλι του Νέου Φαλήρου, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να εντάξει στο πρόγραμμα του ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, έδωσε το πράσινο φως στη συγκεκριμένη σειρά επενδύωντας στο δυνατό κάστ , αφού τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε δυνατά ονόματα με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Τι νούμερα όμως έκανε η Ευτυχίας 22;

Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης ήταν απογοητευτικά.

Συγκεκριμένα, από τις 22:00 μέχρι τις 22:30 όπου η σειρά βρισκόταν στον αέρα , ο μέσος όρος τηλεθέασης στα γενικά ήταν 3,4%, ενώ αντίστοιχα στο νεανικό κοινό έκανε μόλις 1,9%. Όσο για το υψηλότερο τέταρτο αυτό ήταν από της 10:00 μέχρι 10:15 που έκανε 3,4% στο σύνολο.

Πρέπει να πούμε, ότι η επιλογή της συγκεκριμένης μέρας και ώρας για την προβολή του πρώτου επεισοδίου, από τον ΣΚΑΙ, δεν ήταν και η ιδανικότερη, αν λάβουμε υπόψη, ότι η σειρά έπαιζε απέναντι από Μουντιάλ , αλλά και απέναντι από τον μεγάλο τελικό του Your face sounds familiar.

Καλό θα ήταν ο σταθμός να δοκιμάσει την τύχη της Ευτυχίας 22, κάποια άλλη μέρα και ώρα πριν καταλήξει, στον αν θα συνεχίσει ή όχι. Γιατί μπορεί η δουλειά να είναι καλή, αλλά από μόνη της και χωρίς την κατάλληλη προώθηση θα παραμείνει στα χαμηλά νούμερα αν όχι στο αρχείο του σταθμού.

Παυλίνα Ντάσιου