Ti νούμερα σημείωσαν τα Mad Music Awards;

Ποιο κανάλι έκανε μονοψήφια νούμερα;

Τετάρτη βράδυ χθες και τα Mad Music Awards, κέρδισαν τη μάχη της τηλεθέασης στην prime-time ζώνη. Tο μουσικό event της χρονιάς , που πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα 23 Ιουνίου, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες βράδυ από τον ΑΝΤ1.

Όπως ήταν φυσικό, τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ήταν ιδιαίτερα υψηλά, με αποτέλεσμα ο Αντ1 να κερδίσει την πρωτιά στο prime-time.

Συγκεκριμένα, από τις 21:15 μέχρι τις 00:30 , ο Αντ1 και τα βραβεία Mad ,ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, αφού στα γενικά το πρόγραμμα σημείωσε μέσο όρο 21,9%, ενώ αντίστοιχα στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος ήταν 29,8%.

Τα υψηλότερα νούμερα σημειώθηκαν το τέταρτο 00:00-00:15 όπου η τηλεθέαση έφτασε το 29,2% ενώ στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 39,6%.

Το Mega , πρέπει να πούμε , ότι σε όλη την prime – time ζώνη σημείωσε μονοψήφια νούμερα, με τις επαναλήψεις των σειρών Είσαι το ταίρι μου και αμέσως μετά το Σπίτι της Έμμας, ενώ μονοψήφια νούμερα έκανε και η Έρευνα του Παύλου Τσίμα με νεο επεισόδιο.

Το κανάλι που μπόρεσε να κρατηθεί απέναντι στα Mad, ήταν ο Alpha, που με το διπλό επεισόδιο της Μουρμούρας από τις 21:00 μέχρι της 22:30, έκανε μέσο όρο στα γενικά 27,7%, ενώ και η ελληνική ταινία “Η βίλα των Οργίων” που προβλήθηκε αμέσως μετά σημείωσε στα γενικά μέσο όρο 20,6%.

Φυσικά χθες από το παιχνίδι της τηλεθέασης απουσίαζε η ΝΕΡΡΙΤ, αφού δεν υπήρχαν αγώνες Μουντιάλ.

Παυλίνα Ντάσιου

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις