Τι μαγειρεύεται απόψε στην TV;

Δείτε τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεμενού!

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδια 33-34: Ο Λέο, ο νεαρός άντρας από τη Ρωσία, ψάχνει ακόμα για την Αλεξάνδρα, τον έρωτα της ζωής του. Στο μεταξύ τον καλούν στο παλάτι και του αναθέτουν να ζωγραφίσει τους τοίχους του Ιμπραήμ και της Χατιτζέ, αλλά και να κάνει και έναν πίνακα για τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν! Κατά τη διάρκεια που ζωγραφίζει τον Σουλεϊμάν, η Χουρρέμ μπαίνει στην αίθουσα για να πει τα ευχάριστα νέα στο Σουλτάνο: περιμένει κι άλλο παιδί! Η Μαχιντεβράν είναι σε βαριά κατάθλιψη ακούγοντας πως η Χουρρέμ είναι ξανά έγκυος, ενώ τελικά η ίδια δεν είναι. Η Γκουλσά λέει στη Μαχιντεβράν πως μπορεί να σκοτώσει την Χουρρέμ, έτσι ώστε να την ξεφορτωθούν μια για πάντα. Έφτασε η μέρα του γάμου του Ιμπραήμ και της Χατιτζέ. Η Σαντικά θα σταλεί στο παλάτι της Χατιτζέ για ν' αναλάβει υπεύθυνη για το προσωπικό της. Είναι πολύ απογοητευμένη με την καινούργια αυτή εξέλιξη, προσπαθεί να βρει έναν άλλο τρόπο να μείνει στο παλάτι, έτσι ώστε να ολοκληρώσει το σχέδιό της και να δολοφονήσει τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν.

21:00 ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ – ALPHA

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για 8η σεζόν στον Alpha.Η εκπομπή που έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε όλη την μακρόχρονη πορεία της, θα ανοίξει και φέτος πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

21:15 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92: Το κλίμα ανάμεσα στη Σιλά και τον Μποράν εξακολουθεί να είναι τεταμένο. Η Κεβσέρ νουθετεί την Ομού, η Σιλά, όμως, έχει τις δικές της αντιλήψεις… Ο Ζινάρ φέρνει τον Ντιλαβέρ ενώπιον των ευθυνών του. Η Σιλά επισκέπτεται τη μητέρα της. Επιστρέφοντας στο σπίτι έχει ένα άσχημο προαίσθημα. Η Ναρίν πέφτει θύμα του Ζινάρ και γίνεται αιχμάλωτή του. Ο Μποράν τρέχει να σώσει την αδελφή του…

22:00 300 – STAR

Έτος 480 π.Χ. Η πολυάριθμη στρατιά του Ξέρξη έχει ήδη εισβάλλει στην Ελλάδα σπέρνοντας τον τρόμο, το θάνατο και την καταστροφή. Σκοπός του Πέρση βασιλιά είναι να εντάξει την Ελλάδα στις περσικές αποικίες και δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς διαθέτει έναν στρατό που αριθμεί πάνω από 100.000 στρατιώτες. Ο Λεωνίδας, βασιλιάς της Σπάρτης, διαθέτει μόνο 300 Σπαρτιάτες πολεμιστές και 700 Θεσπιείς. Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένος να αναχαιτίσει τα περσικά στρατεύματα. Το σχέδιο που καταστρώνει είναι πανούργο και το στενό πέρασμα των Θερμοπυλών αποτελεί την ιδανική τοποθεσία, καθώς εκεί ο Ξέρξης δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή του και οι ορδές του δεν θα αναπτυχθούν επαρκώς για να δράσουν ευέλικτα και αποτελεσματικά. Το σχέδιο μπαίνει σ’ εφαρμογή και στέφεται με επιτυχία. Ο Ξέρξης, κατάπληκτος, βλέπει τη στρατιά του να σφαγιάζεται από τους 1.000 πολεμιστές του Λεωνίδα, που μάχονται σα λυσσασμένοι λύκοι. Ούτε οι «Αθάνατοι», το επίλεκτο σώμα του, δεν μπορούν να ανατρέψουν την έκβαση των πρώτων συγκρούσεων. Έτσι, για 2 μερόνυχτα, ο Λεωνίδας κατορθώνει το αδύνατο: να προξενήσει βαρύ πλήγμα στον περσικό στρατό, να αμφισβητηθεί η αήττητη φήμη των στρατευμάτων του Ξέρξη και να δώσει χρόνο στις άλλες πόλεις – κράτη να ανασυνταχθούν εναντίον του κοινού εχθρού. Ίσως η έκβαση της τελικής αναμέτρησης στις Θερμοπύλες να ήταν διαφορετική εάν δεν εμφανιζόταν ο Εφιάλτης: ένας σακάτης Σπαρτιάτης, που θέλει να εκδικηθεί τον Λεωνίδα, επειδή τον είχε απορρίψει στη συμμετοχή του στην εκστρατεία. Ο Εφιάλτης είναι αυτός που θα οδηγήσει τελικά τους Πέρσες μέσα από το μυστικό πέρασμα και θα συμβάλλει στην εξολόθρευση των Ελλήνων πολεμιστών. Χωρίς αυταπάτες και ενδοιασμούς, ο Λεωνίδας και οι 1.000 συμπολεμιστές του θα ξεχυθούν για μια ακόμη φορά στο πεδίο της μάχης και θα αφήσουν εκεί την τελευταία τους πνοή, κραυγάζοντας πως απόψε θα… δειπνήσουν στην κόλαση!

23:00 ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ – ALPHA

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει την Πέμπτη για να γίνει και πάλι ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων. Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Πακέτο: Ένα νεαρό αγόρι από τη Βρετανία αναζητά τον Έλληνα πατέρα του!

Ο… εφιάλτης του Έκτορα Μποτρίνι