Τι λέει η Αγγελική Νικολούλη για το Ν. Χατζηνικολάου και το ΑΛΤΕΡ

Διαβάστε τι λέει

Διαβάστε τι έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στην προσωπική της ιστοσελίδα:

Κι όμως φίλοι μου υπάρχει φως στο σκοτεινό τούνελ του Άλτερ. Υπάρχουν εργαζόμενοι που το στηρίζουν και παρά τα χιλιάδες προβλήματα που τους δημιούργησε θέλουν να του δώσουν το φιλί της ζωής.

Υπάρχουμε εμείς οι παρουσιαστές – δυστυχώς όχι όλοι – που το πιστέψαμε αληθινά και μείναμε πιστοί στον αγώνα. Προσωπικά, το <πρώτη πήγα και τελευταία θα φύγω> που είπα πριν από καιρό, το εννοούσα. Δεν ήταν λόγια του αέρα για εντυπωσιασμό. Δεν έφυγα με μετεγγραφή για άλλο κανάλι. Παραμένω πιστή στο Άλτερ μέχρι να το δω… Η να ανοίξει ξανά τις πύλες της ενημέρωσης ή να κλείσει.

Χαίρομαι που και ο καλός συνάδελφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, που τα κανάλια τον θέλουν για στέλεχος τους, επέστρεψε στον κοινό μας αγώνα και στηρίζει τους εργαζόμενους. Αυτές οι μέρες είναι καθοριστικές για την τύχη του Άλτερ. Ο μόνος που παλεύει για να το κρατήσει ανοιχτό, είναι ο Γιώργος Κουρής. Ο Κώστας Γιαννίκος δυστυχώς είναι απών.

Μπορεί φίλοι μου να διαφωνούμε, να θυμώνουμε και να ξεσπάμε, πάνω απ΄ όλα όμως θεωρώ ότι ξέρουμε να συζητάμε. Ξέρουμε να ακούμε. Περιμένω να δω απ΄τους μετόχους την τελική λύση που θα βγάλει από την εξαθλίωση τους εργαζόμενους. Περιμένω όμως και από τους εργαζόμενους να ακούσουν και να συζητήσουν.

Οι επιδιώξεις όλων μας είναι κοινές. Να συνεχίσει να υπάρχει το Άλτερ για να έχουμε όλοι δουλειά. Ποτέ οι κάθετες θέσεις, η διαρκής άρνηση και η συλλήβδην απόρριψη, δεν ήταν η λύση. Η συζήτηση δεν είναι υποχώρηση. Ας αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα και ας κοιτάξουμε μπροστά!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιά πασίγνωστη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για Χόλιγουντ;

Τι συμβαίνει με την Αγγελική Νικολούλη

Νικολούλη: «Αν υπαρχουν εξελίξεις, θα δείτε το «Τούνελ» στον αέρα»