Τί κόβουν και τι όχι οι «διάσημοι» για να την «βγάλουν καθαρή» στην κρίση

Δείτε βίντεο με δηλώσεις "περικοπών" των διασήμων

Σίγουρα όλοι συμφωνούν στο ότι πρέπει να «μαζευτούμε» και να κόψουμε τα περιττά έξοδα, όμως κάποιοι έχουν κάποιες μικρές αδυναμίες που αδυνατούν να σταματήσουν ακόμα και όταν τα πράγματα πιέζουν.

Έτσι, η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου που έχει αδυναμία στην κόρη της δεν θέλει να της λείψει τίποτα: «Προσωπικά αυτό που δεν πρόκειται να κόψω λόγω της οικονομικής κρίσης είναι οι μικρές απολαύσεις της κόρης μου Ισμήνης. Όπως να την πάω στο θέατρο ή το λούνα παρκ. Δεν θέλω με τίποτα να στερηθεί αυτά που την ευχαριστούν»

Τη γλυκειά Μαρία Μπεκατώρου από την άλλη, δεν την νοιάζει τι θα τρώει αλλά έχει μία μικρή αδυναμία που δεν μπορεί να περιορίσει…τα παπούτσια: «Έχω τρέλα, πραγματικά. Οπότε σκέφτομαι πως όταν σφίξουν κι άλλο τα οικονομικά, μπορεί να μην πάρω ρούχα, αλλά στα παπούτσια μάλλον δεν θα μπορέσω να αντισταθώ»

Τέλος ο Λευτέρης Πανταζής, προτείνει το γεύμα του «φτωχού» και επιλέγει αυτό ως το δικό του πειρασμό «Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να ζήσουμε καλά και με τα λίγα. Γι’ αυτό και το μόνο που δεν πρόκειται να κόψω είναι το σουβλάκι! Έχω φάει και χαβιάρι και το πιο ακριβό ψάρι, το σουβλάκι όμως είναι πάντα πειρασμός.»

Από την άλλη ο Θοδωρής Μαραντίνης στα πλαίσια του συμμαζέματος έκοψε τα delivery «Κόψαμε το πολύ delivery» λέει μπροστά στις κάμερες.

Ο Σπύρος Λάμπρου, έκοψε την αγαπημένη του ενασχόληση, τα ταξίδια. «¨Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, δηλαδή κάποια σαββατοκύριακα πήγαινα και έκανα με το αυτοκίνητο μου off road διαδρομές με άλλους φίλους»

Τέλος ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά την τελευταία λυπητερή που του ήρθε στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος προσπαθεί να μην καίει τόσο ρεύμα, ενώ απορρίπτει και τα ακριβά εστιατόρια.
«Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ διπλάσιος!»

Δείτε το βίντεο: