Τι γίνεται με το Χρήστο Φερεντίνο;

Πριν από καιρό, σας είχα αναφέρει, ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο οικοδεσπότης της απογευματινής εκπομπής που σκοπεύει να βγάλει η ΝΕΤ στον αέρα.

 Ωστόσο, όπως σας είχα αναφέρει και σε άλλο κείμενο, υπήρξε εμπλοκή λόγω του κοστολογίου που κατέθεσε η εταιρεία παραγωγής στην ΕΡΤ με αποτέλεσμα η εκπομπή να «παγώσει» και κάποιοι να υποστηρίζουν ότι τελικά δεν θα βγει στον αέρα. Τελικά όμως, όλα βρήκαν το δρόμο τους…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η εταιρεία κατέθεσε νέο κοστολόγιο… κουτσουρεμένο σε σχέση με το αρχικό, περιορίζοντας βέβαια και τις δυνατότητες της εκπομπής, αφού στα αρχικά σχέδιά της ήταν να υπάρχουν πάρα πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα. Λόγω όμως, της δύσκολης οικονομικά περιόδου, αποφασίστηκε αυτά να γίνουν λιγότερα, ώστε να γίνει οικονομία στην παραγωγή της.

Πριν από λίγες μέρες κατατέθηκε το καινούργιο κοστολόγιο και η αρμόδια επιτροπή το προωθεί πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, το οποίο αναμένεται σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του μέσα στη βδομάδα να το συζητήσει και όπως όλα δείχνουν να το εγκρίνει. Έτσι, επίσημα πλέον η καινούργια εκπομπή θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, αν και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, όλο αυτό τον καιρό συνεχιζόταν η προετοιμασία της.

Το σήμα μάλιστα της εκπομπής είναι έτοιμο, η ομάδα που θα εργάζεται για την εκπομπή έχει αρχίσει ήδη δουλειά και αναμένεται πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, ο Χρήστος Φερεντίνος να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την καινούργια εκπομπή της ΝΕΤ, που θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα.

Γρηγόρης Μελάς