Τι εντυπώσεις άφησε η πρεμιέρα του Πρωινού;

Με κέφι και χορό ξεκίνησαν Λιάγκας - Σκορδά και όχι άδικα, αφού η ομάδα του Πρωινού «πετάει»!

Το ραντεβού του Πρωινού με το τηλεοπτικό κοινό, είχε δοθεί για σήμερα στις 10:00 ακριβώς , και όπως ήταν φυσικό, ,μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και των δημοσιογράφων, που αμέσως μετά την έναρξη, άρχισαν να σχολιάζουν την εκπομπή. Δε θα μπορούσα φυσικά να αποτελέσω εξαίρεση, αφού μετά από περίπου 3 μήνες σήμερα είδαμε ξανά την πετυχημένη παρέα και μάλιστα ενισχυμένη.

Η έναρξη,με το χορευτικό όλων των συντελεστών της εκπομπής, μου φάνηκε πολύ χαρούμενη και ευχάριστη, αποδεικνύοντας το χιούμορ που διαθέτουν τόσο ο Γιώργος και η Φαίη, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα.

Εξάλλου και πέρσι η ομάδα του Πρωινού είχε ξεκινήσει με τραγούδια και χορό.

Πάμε τώρα στα πρόσωπα που φέτος θα πλαισιώνουν τον Γιώργο και την Φαίη. Εκτός, από τους συνήθεις ύποπτους την Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Γεωργαντά από σήμερα θα βλέπουμε και τον Άρη Καβατζίκη, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Δόξα.

Όλα τα πρόσωπα, είναι δυναμικά , άκρως τηλεοπτικά και ο καθένας με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Σήμερα, πρώτη μέρα, μου φάνηκαν πολλοί στο τραπέζι την ώρα του σχολιασμού, στα θέματα επικαιρότητας. Ίσως γιατί πέρσι τα πρόσωπα που πλαισίωναν τους παρουσιαστές ήταν τέσσερα και όχι πέντε. Όλοι τους εκρηκτικοί χαρακτήρες και με άποψη , πατούσαν ο ένας πάνω στον άλλον και κάποια στιγμή έκαναν τόση φασαρία, που δε μπορούσες να ακούσεις και να καταλάβεις τι έλεγαν.

«Νικητές» στην ενότητα του σχολιασμού βγήκαν η Σάσα Σταμάτη, ο Άρης Καβατζίκης και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Δόξας δεν μίλησαν σχεδόν καθόλου.

Φυσικά, είναι αρχή ακόμα και αυτό τις επόμενες μέρες θα αλλάξει και θα βρεθούν οι ισορροπίες μεταξύ τους, με τον καθένα να αναλαμβάνει δικό του ρόλο.

Τον Κώστα Δόξα για παράδειγμα, θα ήθελα να τον δω, αντί για το τραπέζι σε άλλες ενότητες , που θα μπορεί να αναδείξει το χιούμορ του και να φανεί και ο ίδιος περισσότερο.

Στο κομμάτι της συνέντευξης τώρα, ο Γιώργος και η Φαίη, πάντα πολύ δυνατοί, σήμερα , ήταν πολύ χαλαροί και μου άρεσε πολύ ο τρόπος διαχείρισης, προς τους πρωταγωνιστές του Μπρούσκο.

Η ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, είναι σίγουρο πως και φέτος θα κάνει επιτυχία, αφού έχει κάνει σωστή επιλογή προσώπων, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά , έχουν τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, με αποτέλεσμα να μπορούν να διαχειριστούν τα πάντα στον τηλεοπτικό αέρα.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λιάγκας άρπαξε και φίλησε την Ελένη Βαΐτσου!

Το Πρωινό: Η Χάλι Γκάλι μουσικοχορευτική πρεμιέρα των Λιάγκα – Σκορδά

Λιάγκας για Μαίρη Φειδά: «Ιλαροτραγωδία»!