Τι είδαν οι τηλεθεατές στην επιστροφή του prime time;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Οι σειρές του MEGA «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη» πήραν τη θέση τους στο prime time της Δευτέρας με νέα επεισόδια. Στον ΑΝΤ1, το «Wipe Out» έπαιξε αποσπάσματα από διάφορές παλιότερες εκπομπές του, ενώ η Νάντια Μπουλέ με το «Black Out» και η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν ολοκαίνουριοι και με διάθεση για πολλά γέλια. Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Η αγωνία για την τύχη του σπιτιού της Μαρίας Καβογιάννη και του Θοδωρή Αθερίδη φαίνεται πως έχει περάσει και στο τηλεοπτικό κοινό. Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι» έκλεισε με μέσο όρο 44%! Την ίδια ώρα, η επανάληψη του «Wipe Out» έμενε στο 15%. 

Στις 22:00, το σκοτάδι και τα ουρλιαχτά του «Black Out» σημείωναν 21,9%, ενώ το σίριαλ «Με λένε Βαγγέλη», στο οποίο χθες ήταν guest ο Γιώργος Κωνσταντίνου, έφτανε στο 33,5%. Αργότερα, οι «Ράδιο Αρβύλα» ανέβαζαν την τηλεθέαση του ΑΝΤ1 στο 33,7%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην τηλεθέαση ανά τέταρτο, το νεανικό κοινό επέλεξε τη σειρά «Πίσω στο σπίτι» σε ποσοστό που άγγιξε το 53%! Οι νέοι έδειξαν την προτίμησή τους και στην παρέα του Αντώνη Κανάκη, η τηλεθέαση των οποίων κυμάνθηκε στο 44%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ηλίας παρακολουθεί μια ταινία με ριφιφί και του μπαίνουν ιδέες…

Το πιο αστείο BLACK OUT!

Το νέο επεισόδιο της σειράς »Με λένε Βαγγέλη»!

Κλειστός ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω!