Τι έγινε στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης;

Από το… πουρνό βγαίνουν στα χαρακώματα του τηλεοπτικού τοπίου και προσπαθούν να κερδίσουν στη μάχη της ενημέρωσης, αλλά –εννοείται!- και σε αυτή της τηλεθέασης.

Τη Δευτέρα, μετά από αρκετό καιρό κι αναβολές, έκανε πρεμιέρα η ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό Αντ1» καταφέρνοντας μάλιστα να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης. Τι έγινε όμως, χθες, δεύτερη μέρα της μάχης; Κατάφεραν οι Ντόρα Κουτροκόη και Νίκος Ρογκάκος να κερδίσουν ξανά τους αντιπάλους τους;

Η απάντηση είναι ναι, αφού το «Πρωινό ΑΝΤ1» σημείωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με μέσο όρο 19,4, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ με 18,1. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το «Πρωινό Mega» με 17,7, ενώ στην τελευταία θέση με 15 μέσο όρο, τερμάτισε η «Ενημέρωση στη ΝΕΤ».

Φαίνεται λοιπόν ότι το καινούργιο δίδυμο του ΑΝΤ1 κέρδισε τις εντυπώσεις και γι’ αυτό οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν και χθες να το παρακολουθήσουν. Αλλά είναι σίγουρο ότι η μάχη ανάμεσα στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές θα είναι σκληρή!

Αναλυτικά, τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές ανά ώρα και οι μέσοι όροι τους, είναι οι εξής:

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Κατάφερε η Σταματίνα να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης;