Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τις πρωινές εκπομπές;

Ποιοι βρέθηκαν στα ψηλά και ποιοι στα χαμηλά;

Μια τηλεοπτική ζώνη γεμάτη αντιπάλους είναι η πρωινή, μεταξύ 10:00 και 13:00, με πέντε εκπομπές -δύο ψυχαγωγικές και τρεις πρωινές- να μπαίνουν στην αρένα με …άγριες διαθέσεις. Οι μάχες είναι πολλές και τα αποτελέσματα συγκεκριμένα. Ποιοι ήταν οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι της Δευτέρας;

Πρώτο και με πολύ μεγάλη διαφορά τερμάτισε το Πρωινό στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με ποσοστά στο σύνολο 34,1% και στο δυναμικό 35,5%, δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους της για διεκδίκηση του «θρόνου».

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Πρωινό mou στο MEGA. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του σημείωσαν 21,4% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Στις ηλικίες 15-44 η εκπομπή κινήθηκε πιο ψηλά και ολοκληρώθηκε με 22,8%.

Σε χαμηλότερα επίπεδα, αλλά με το δικό τους μερίδιο στην τηλεοπτική πίτα, βρέθηκαν οι ενημερωτικές εκπομπές. Οι μετρήσεις της Nielsen έδωσαν 13,8% στο MAGAZINO του Γιώργου Αυτιά, 12% στο LIVE U της Πόπης Τσαπανίδου και 8% στην εκπομπή Τώρα με την Άννα Μπουσδούκου.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης