Θρίλερ στο Βύρωνα με την εξαφάνιση αστυνομικού! Η κάμερα κατέγραψε τα τελευταία ίχνη του!

Αντώνης Δημοτάκης

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες!

Το «Τούνελ», κατέγραψε τη διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε ο Αντώνης Δημοτάκης, αγνοούμενος αστυνομικός προς το σπίτι του, λίγο πριν χαθεί από προσώπου γης.

[dfp_ads id=236982]

Ο αδελφός του, Γιώργος Δημοτάκης, μαζί με τον ρεπόρτερ του «Τούνελ»,  βρέθηκαν έξω από το ταχυδρομείο της οδού Αδριανουπόλεως, πολύ κοντά στο σπίτι του Αντώνη.

Η κάμερα καταγράφει τα τελευταία ίχνη του αστυνομικού

Κάμερα ασφαλείας των ΕΛΤΑ κατέγραψε στις επτά παρά είκοσι το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου ένα αυτοκίνητο ίδιο με αυτό του Αντώνη Δημοτάκη,  να περνάει από το σημείο.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει που βρισκόταν ο αστυνομικός το πρωί και το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε.

«Εγώ ήμουν το τελευταίο άτομο που τον είδε από το περιβάλλον του,  το προηγούμενο βράδυ. Μετά από μένα η γειτόνισσα, την Τετάρτη το απόγευμα. Είναι ένα ερώτημα για το που βρισκόταν ενδιάμεσα και τι ήταν αυτό που τον σύγχυσε για να οδηγεί προς το σπίτι με τέτοια ταχύτητα. Πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί» τόνισε ο αδελφός του αστυνομικού.

Μαζί με τον δημοσιογράφο προχώρησαν προς το σπίτι του αγνοούμενου, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή που έκανε και ο ίδιος με το αμάξι.  Από την Αδριανουπόλεως έστριψαν αριστερά στην Πολυζωίδου. Οι συγγενείς του αστυνομικού πραγματοποίησαν  έρευνες  και με τη φωτογραφία του στα χέρια, ρώτησαν τους περίοικους. Κανείς όμως  δεν γνώριζε κάτι για την τύχη του.

Καισαριανή: Καρέ- καρέ οι κινήσεις του αστυνομικού πριν εξαφανιστεί…

Γειτόνισσα του Αντώνη Δημοτάκη που μένει ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμα του στην Καισαριανή , μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ».

Από το δικό της μπαλκόνι φαίνεται καθαρά η βεράντα του σπιτιού του αγνοούμενου αστυνομικού,  αλλά και η πυλωτή της πολυκατοικίας όπου συνήθιζε να αφήνει το αυτοκίνητο του.

Όπως είπε,  το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου παρατήρησε πως ο αστυνομικός γυρνώντας στο σπίτι του πάρκαρε το αμάξι στη θέση του,  με ασυνήθιστη ταχύτητα κι ένταση και ξεκλείδωσε την εξώπορτα με γρήγορες κινήσεις. Ανέβηκε στο σπίτι του αλλά δεν άνοιξε τα ρολά στις μπαλκονόπορτες όπως συνήθιζε. Την μαρτυρία της για την ημέρα και την ώρα, φέρεται να επιβεβαίωσαν και οι κάμερες του κοντινού ταχυδρομείου που είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο του να περνάει από εκεί. Η ίδια δηλώνει σίγουρη για την ώρα,  γιατί τότε ακριβώς την κάλεσε ο σύζυγος της στο τηλέφωνο για να του δώσει κάτι που χρειαζόταν από το μπαλκόνι. Ανέφερε πως ο αγνοούμενος φορούσε σκούρο ροζ πουκάμισο και τζιν παντελόνι και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του από την Αδριανουπόλεως με σχετικά μεγάλη ταχύτητα,  γεγονός που της τράβηξε την προσοχή.

«Νωρίτερα,  γύρω στις τέσσερις και δέκα, είδα ένα σκουτεράκι με ένα νεαρό και μια κοπέλα γύρω στα 25 , να παρκάρουν στη θέση του. Η κοπέλα κατέβηκε πρώτη και άνοιξε την πόρτα της πολυκατοικίας. Όταν ήρθε ο Αντώνης να παρκάρει,  είχαν φύγει και η θέση του ήταν άδεια. Για το περιστατικό αυτό,  κατέθεσα στην αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr