Θρίλερ στα Χανιά με περίεργη εξαφάνιση! «Θα σας σκοτώσουμε εσάς και τα παιδιά σας»

Γιάννης Πολιουδάκης

Παρά το κλίμα φόβου και τις άγριες απειλές, μια οικογένεια επιμένει να βρει την αλήθεια για τον αγνοούμενο άνθρωπο της…

Στη μικρή κοινωνία τα στόματα άνοιξαν και κανείς δεν μιλά για μια απλή εξαφάνιση. Η εκδοχή της καλοστημένης δολοφονίας, του φιλήσυχου μαραγκού στην Κρήτη,  φαίνεται ότι είναι η επικρατέστερη.

[dfp_ads id=236982]

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου φώτισε τις σκοτεινές πλευρές της περίεργης εξαφάνισης του Γιάννη Πολιουδάκη 64 χρόνων από τις Βουκολιές Χανίων, που αγνοείται από τον Ιούλιο του 2014.

Η έρευνα που έκαναν τα αδέλφια του σε πηγάδια στην ευρύτερη περιοχή, φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους που εκτόξευσαν άγριες απειλές στους ίδιους και στο φιλικό τους περιβάλλον.

«Να σταματήσετε να μιλάτε και να ψάχνετε, γιατί θα σκοτώσουμε εσάς και τα παιδιά σας. Θα σας φέρουμε τα κόκκαλα του αδελφού σας σούπα, να τα πιείτε από τενεκέ…», είναι μερικές από τις ακραίες απειλές που δέχτηκαν.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο «Τούνελ»  ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Διαλυνάκης, είπε πως άμεσα θα κατατεθεί μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων.

«Δυστυχώς στις περιοχές μας επικρατεί ο νόμος της σιωπής και η επόμενη κίνηση είναι η βαθιά έρευνα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στις Εισαγγελικές Αρχές. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο», ανέφερε.

Τα αδέλφια του αγνοούμενου που βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής, είπαν χαρακτηριστικά: «Αδιαφορούμε για τις απειλές. Εμείς θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε μέχρι να πάρουμε την απάντηση. Έξι οικογένειες είμαστε στο πόδι. Ας μας κάνουν έστω ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, να μας πουν που είναι, να τον κηδέψουμε όπως του αξίζει…».

«Όταν ερευνήσαμε τα πηγάδια για έρευνα άρχισαν οι απειλές…»

Ο ρεπόρτερ του «Τούνελ» βρέθηκε με τις αδελφές του αγνοούμενου Αριστέα και Σοφία, στην περιοχή με το πηγάδι που είχε υποδείξει μάρτυρας στους συγγενείς. Ήταν απόμερο και  δυσδιάκριτο και κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι Πυροσβέστες το ερεύνησαν χωρίς αποτέλεσμα. «Η περιοχή έχει πολλά πηγάδια. Ο αδελφός μας κάλλιστα θα μπορούσε να έχει οδηγηθεί εδώ από κάποιον  που του ‘χε στήσει παγίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή του.

Μόλις έγινε γνωστή η έναρξη των ερευνών στην περιοχή, μέλη της οικογένειας άρχισαν να δέχονται τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Η οικογένεια θεωρεί σημαντική μία ακόμα μαρτυρία που κάνει λόγο για ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες  και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, πιθανά αλλοδαποί. Το αυτοκίνητο αυτό εθεάθη να είναι σταματημένο χωρίς λόγο κοντά στο σπίτι του Γιάννη, τις μέρες που εξαφανίστηκε.

Οι αδελφές ανέφεραν στο «Τούνελ» πως ο Πολιουδάκης λίγο καιρό πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί, είχε αρνηθεί να παραχωρήσει σε συγκεκριμένα άτομα ένα χωράφι του για να το εκμεταλλευτούν.

«Εμείς δεν θέλουμε να βλάψουμε κάποιον. Θέλουμε μόνο όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει, για να μάθουμε τι απέγινε ο αδελφός μας», τόνισαν.

Πηγή: anikolouli.gr