Θοδωρής και Σμαράγδα και πάλι μαζί!

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Τελικά οι παλιές αγάπες και οι καλές συνεργασίες πάνε στον… Παράδεισο ! Γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι και πάλι μαζί. Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους, εννοείται πως όταν σας λέω πως είναι μαζί, εννοώ τα επαγγελματικά τους, μην πάει ο νους σας στο πονηρό !

Οι δύο ηθοποιοί και επί σειρά ετών πιστοί συνεργάτες και φίλοι δεν τα κατάφεραν να αντέξουν για καιρό… χώρια και έτσι θα τους δούμε λίαν συντόμως να ενώνουν και πάλι τους καλλιτεχνικούς τους δρόμους !

Θοδωρής και Σμαράγδα μπορεί φέτος να είπαν για λίγο να… ξεκολλήσουν και να προχωρήσουν σε διαφορετικές καλλιτεχνικές επιλογές ,όμως, να που και πάλι γραφτό τους ήταν να ξανά βρεθούν παρέα.

Η Σμαράγδα δέχτηκε την πρόταση-πρόσκληση της σεναριογράφου Ρένας Ρίγγα και των συντελεστών της σειράς , «Πίσω στο σπίτι» και έτσι οσονούπω θα την δούμε να εμφανίζεται στους δέκτες μας. Η Σμαράγδα θα υποδυθεί το μέλος μίας συμμορίας αρχαιοκαπήλων, η οποία θα προσπαθήσει να μπλέξει στα δίχτυα της τον Θοδωρή ,δηλαδή, τον «Ηλία» !

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Σ. Καρύδη: “Έφθασα στα πρόθυρα του γάμου, αλλά ποτέ δεν το ήθελα!”

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Γιατί δεν έκανε φέτος τηλεόραση η Σμαράγδα Καρύδη;

Πως η «Ντάλια» έγινε αφορμή να συναντήσει ο Αρναούτογλου την Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στην τηλεόραση με ρόλο – έκπληξη