Θέμης Μάλλης: Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με το STAR

Γιατί έφυγε από το κανάλι;

Τη Δευτέρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο δημοσιογράφος Θέμης Μάλλης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR γράφοντας:

«Μετά από 14 χρόνια, έκλεισε σήμερα ένας «κύκλος»… Κι είναι δύσκολο και ταυτόχρονα περίεργο να θέλεις μέσα σε λίγες λέξεις, να κλείσεις συναισθήματα, γεγονότα και αναμνήσεις μιας τόσο σημαντικής σχέσης, δεκατεσσάρων ολόκληρων χρόνων!.. Γιατί στη δική μου τη «δουλειά», που είναι κάτι παραπάνω από «επάγγελμα», μια σχέση τέτοιας διάρκειας και με τόσες συγκινήσεις, μόνο στο στενό όριο ενός επαγγελματικού πλαισίου δεν μπαίνει. Εδώ και λίγες ώρες, το Star αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον για την καθημερινότητά μου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκα την καθημερινότητά μου, θα γίνουν «παρελθόν». Άλλωστε μαζί τους, στο Star, έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Είπαμε, αυτή η «δουλειά», είναι πολλά παραπάνω. Και όσα μου έδωσε το Star ήταν πολλά παραπάνω… Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρω ότι φεύγω από μια «παρέα» φίλων και καλών συναδέλφων. Κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο, το μεγαλύτερο και το πιο ανεκτίμητο κέρδος. Καλή συνέχεια σε όσους «αφήνω» στο υπέροχο κτήριο της οδού Βιλτανιώτη στην Κάτω Κηφισιά. Ελπίζω ότι, όχι μόνο οι ευχές σας, αλλά και η ουσιαστική σας στήριξη, θα με βοηθήσουν σε όσα καινούργια ετοιμάζω…»

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT δεν αποχώρησε λόγω του τέλους της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με το STAR. Ο δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτηση του στο κανάλι μετά από 14 χρόνια, η οποία έγινε δεκτή από τους υπέυθυνους του καναλιού. Όπως κάνει και ο ίδιος γνωστό μέσα από το μήνυμά του έχει ήδη κάποια επαγγελματικά σχέδια στα σκαριά γύρω από τα οποία πολλά ακούγονται. Σε λίγες ημέρες οπότε λήγει και το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη με το STAR, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα μάθουμε αν ο δημοσιογράφος θα ακολουθήσει τη συνεργάτιδα του στο νέο της επαγγελματικό βήμα ή θα ακολουθήσει διαφορετική πορεία.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Φεύγει από το STAR και πάει με τη Μελέτη στο Ε;