Θέλουν την Καρύδη παρουσιάστρια σε βραδινή εκπομπή

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μίας πολύ φιλόδοξης εκπομπής.

Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη που αν όλα πάνε καλά τότε θα τη δούμε σύντομα να παρουσιάζει μία καινούργια βραδινή εκπομπή στο MEGA.
Το τελευταίο διάστημα στο κανάλι της Μεσογείων κάνουν συνεχώς συσκέψεις για να αποφασίσουν τι θα βγάλουν στον αέρα το επόμενο διάστημα. Έτσι εκτός από τις δύο καινούργιες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, το «Κάτω Παρτάλι» και την ελληνική εκδοχή του «Modern Family», ετοιμάζουν να βγάλουν και το «Just the two of us».

Επίσης, στα σχέδιά τους ήταν να βγάλουν στον αέρα και μία σατιρική εκπομπή με τον Κρατερό Κατσούλη και τον Δημήτρη Μακαλιά, αλλά όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη εκπομπή θα πάει για… next year. Αντίθετα, στο μικροσκόπιό των στελεχών του σταθμού είναι μία εκπομπή με ειδήσεις και παιχνίδια γύρω από τον κόσμο της show biz και του life style, στην οποία συμμετέχουν επώνυμοι και διαγωνίζονται μεταξύ τους σε πολλά ανατρεπτικά παιχνίδια.

Για την παρουσίαση της εκπομπής αυτής λοιπόν έχουν ξεκινήσει επαφές με τη Σμαράγδα Καρύδη που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, είναι πρόθυμη να δοκιμαστεί σε αυτό το ρόλο.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών του σταθμού με την ηθοποιό, όπου της έδειξαν την εκπομπή που προβάλλεται με επιτυχία στην Αμερική και η οποία άρεσε στην ηθοποιό. Έτσι αποφασίστηκε πολύ σύντομα να γίνει δοκιμαστικό για να δει κι η ίδια αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της παρουσίασης.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν καλά την ηθοποιό ξέρουν ότι διαθέτει χιούμορ και την «έξυπνη ατάκα σχολιασμού» που χρειάζεται για τη συγκεκριμένη εκπομπή, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αναλάβει την παρουσίασή της. Αν λοιπόν όλα πάνε καλά, τότε μέσα τον Μάρτιο θα δούμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA τη Σμαράγδα Καρύδη παρουσιάστρια σε βραδινό σόου.

Γρηγόρης Μελάς