«Θέλω να είμαι ειλικρινής…Έκανα πλαστική στήθους»

Διαβάστε την εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού

 Η Δούκισσα Νομικού μιλάει στο Αλέξανδρο Μωρέλλα και στο “ DOWN TOWΝ” ….Θα την απολαύσουμε φέτος σε “2” στις όθονες , όπως μας λέει και η ίδια θα είναι στο “Just the 2 of us” και παρουσιάσει και στο “ Lifestyle” .

 


Ανήκεις στις ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες;


«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ανήκω στην κατηγορία των παρουσιαστών που ακούς τις αμοιβές του και ζαλίζεσαι. Είμαι εναρμονισμένη με το κλίμα της εποχής , έχω υποστεί μειώσεις, δουλεύω πολύ , πληρώνα ακόμα πιο πολλά και παέι λέγοντας.»

Στους παρουσιαστές με διάρκεια που ανέφερες ανήκει και η Ρούλα Κορομηλά, με την οποία τελευταία ο φακός σας αποθανατίζει σε πολλές κοινές. Αλήθεια , πως δέσατε;

«Την Ρούλα την ξέρω χρόνια, έχουμε κάνει παρέα. Απλώς, φέτος έτυχε να βγούν προς τα έξω μερικές φωτογραφίες. Το ότι τη θαυμάζω και ως προσωπικότητα αλλά και γι΄ αυτά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνιαείναι γεγονός. Προτιμώ όμως να της λέω κατ΄ ιδίαν και όχι μέσα από συνεντεύξεις..»

Σε συμβούλεψε πως να κινηθείς στα επαγγελματικά σου;Πως να διαπραγματευτείς; Η είσαι ήδη καλή στα dealς;

«Συζητάμε για πολλά και διάφορα θέματα. Μέσα σε αυτά είναι φυσικό να αναφερόμαστε και στα επαγγελματικά. Αν είμαι καλή στα dealw; Σκάρπας είμαι: Όλο του κεφαλιού μου κάνω.»

 

Ειλικρινά σε σόκατε κάποια απο τις φετινές τηλεοπτικές απουσίες λόγω της οικονομικής κρίσης;


«Ως, επαγγελματίας δεν σοκάρομαι, γιατί ξέρω ότι όλοι μας θα γίνουμε αν δεν είμαστε θύματα τη οικονομικής κρίσης κάποια στιιγμή. Ως άνθρωπος, όμως, δεν σου κρύβω ότι λυπήθηκα πολύ για όσους έμειναν χωρίς δουλειά αυτήν την χρονιά στην τηλεόραση. Περισσότερο στεναχωριέμαι γιατί με την αποχώρησησ ενός ηχηρού ονόματος παίρνει η μπάλα και όλους τους άλλους που βρίσκονταιι πίσω από τις κάμερες , οι οποίοι και λιγότερα χρήματα παίρνουν και περισσότερες ώρες δουλεύουν.»

Μια και αναφερθήκαμε στα δημοσιεύματα που αφορούν , αυτές τις μέρες το εγχώριο gossip σπάει το κεφάλι του για το αν έχεις κάνει πλαστική στήθους;

«Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής , το ήθελα, το έκανα, μ΄αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε να το αναλύσω.»

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση. Η απάντηση σου είναι πολύ θαρραλέα. Όπως αρκετό θάρρος έδειξε πρόσφατα και ο συντροφόσ σου, ο Χρήστος Χολίδης, όταν παραδέχτηκε σε συνεντευξή του πως είσαι το κορίτσι του. Σε εξέπληξε καθόλου;

 

«Όχι, καθόλου.»

Έχει κάνει μέχρι τώρα κάτι που να σε εντυπωσιάσει; Είναι άνθρωπος των εκπλήξεων;

«Ναι, έχει κάνει πολλά για μένα..Και εξακολουθεί να κάνει,

Είστε δύο πολύ όμορφοι άνθρωποι. Χωράει η ζήλια μεταξύ σας;

» Όχι, μωρέ. Οι σχέσεις των ανθρώπων άλλωστε βασίζονται στην εμπιστοσύνη..Λέμε τώρα.»

 

Θα μπορούσε να είναι ο άντρας που θα πήγαινες να γνωρίσεις στον πατέρα σου, όπως και ο ίδιος είπε στην κάμερα του Star; Ο άντρας της ζωής σου;


«Δεν θέλω να συμβάλω σε μια ανακύκλωση δηλώσεων. Είμαι καλά,είμαι ερωτευμένη, είμαστε μαζί με τον Χρήστο και αυτό μετράει. Πραγματικά , δεν έχω να πω κάτι άλλο.»

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το τολμηρό τρέιλερ της Δούκισας για το «LIFESTYLE»

Χολίδης: «Η Δούκισσα είναι το κορίτσι μου»