The Voice: Στην κορυφή της τηλεθέασης η πρεμιέρα

Τι κατέγραψαν τα μηχανάκια μέτρησης για το δημοφιλές talent show;

Το «The Voice» ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν. Σε κάθε επεισόδιο οι μετρητές τηλεθέασης της Nielsen χτυπούσαν κόκκινο. Μάλιστα, ο τελικός του show ξεπέρασε το 50%. Χθες το βράδυ, το «The Voice» επέστρεψε με νέες φωνές, νέες συγκινήσεις, χαρές και απογοητεύσεις.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα…

Τι συνέβη όμως με το τηλεοπτικό κοινό; Επέστρεψε στο αγαπημένο του show;

Ναι, και με το παραπάνω. Με το δεξί μπήκε το «The Voice 2» στην τηλεοπτική αρένα και δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας για διψήφια νούμερα τηλεθέασης στα υπόλοιπα κανάλια -κινήθηκαν στην καλύτερη περίπτωση γύρω στο 10%.

Στο γενικό σύνολο το δημοφιλές talent show σημείωσε ποσοστό 39,2% με μεγαλύτερη επίδοση μετάξύ 22:30 – 22:45 που έφτασε στο 44,9%. Στο δυναμικό κοινό το «Voice» βρέθηκε ακόμα πιο ψηλά και «έκλεισε» με 45,9%. Μάλιστα, κατάφερε να περάσει σε δύο τέταρτα και το 50%.

Συγκριτικά με την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου που είχε γίνει στις 11 Ιανουαρίου του 2014, το «Voice» πήγε καλύτερα φέτος τόσο στο γενικό σύνολο αφού πέρυσι είχε σημειώσει μέσο όρο 35,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό -πέρυσι συγκέντρωσε το 43,8% των τηλεθεατών ηλικίας 15-44.

Φαίνεται πως το κοινό ανυπομονούσε γι’ αυτή την τηλεοπτική επιστροφή και δικαίως. Τα πρώτα δείγματα από το φετινό show μας προδιαθέτουν για πολλές ενδιαφέρουσες Κυριακές… 

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση της πρεμιέρας του πρώτου κύκλου

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το The Voice