The Voice: Ποιοι κριτές συνεχίζουν την επόμενη σεζόν;

Τι θα γίνει με τον Γιώργο Λιάγκα;

Μπορεί να τελείωσε το The Voice, όμως οι ιθύνοντες ήδη σκέφτονται την επόμενη σεζόν αφού ήδη ανακοίνωσαν την έναρξη του δεύτερου κύκλου. Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η απόφαση για τη συνέχεια του show είχε παρθεί από τα στελέχη του καναλιού είκοσι μέρες πριν τον τελικό της προηγούμενης εβδομάδας. 

Ποιοι θα είναι όμως οι κριτές του νέου κύκλου; Θα ξαναδούμε στις κόκκινες καρέκλες τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Stavento; Θα ξαναδούμε παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα; 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μανουσαρίδου στο Μελέτησέ Το, ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ να συνεχίσει η Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Stavento, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες με το ρεύμα που έχει στη νεολαία, καθώς σαρώνει στα social media. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος ήθελε να κάνει κάτι άλλο την επόμενη σεζόν, αλλά και να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά του. Όμως, φαίνεται πως πείστηκε από τους ιθύνοντες και μάλλον θα συνεχίσει. Αμφίβολη και η συμμετοχή της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία δέχτηκε και ορισμένες αρνητικές κριτικές από τον τύπο για την όχι και τόσο έντονη παρουσία της στο The Voice. Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 θεωρούν ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και θέλουν να συνεχίσουν με τους ίδιους ανθρώπους και από τη νέα σεζόν, κάτι που ισχύει και για τον Γιώργο Λιάγκα. 

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!