The Voice ή Κλεμμένα Όνειρα προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Show ή μυθοπλασία;

Το 3ο πολύωρο live του The Voice είχε χτες πολύ τραγούδι, τέσσερις αποχωρήσεις και μερικές… αθώες σπόντες. Από τους 16 παίκτες των team έμειναν 12 οι οποίοι εξασφάλισαν την εμφάνισή τους στο 4ο live του show το οποίο θα γίνει εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο 3o live του The Voice!

To show του ΑΝΤ1 είχε κύριο αντίπαλο του τα Κλεμμένα Όνειρα στο MEGA καθώς το Φως στο Τούνελ δε μεταδόθηκε λόγω της περιπέτειας της Αγγελική Νικολούλη με την υγεία της

Το The Voice πέρασε και πάλι μπροστά στο σύνολο αφού συγκέντρωσε το 34,1% της τηλεθέασης έναντι του 29,6% των Κλεμμένων Ονείρων. Ωστόσο το show του ANT1 έχασε την πρωτιά στα τέταρτα μιας και οι τηλεθεατές έδειξαν την αγάπη τους στο σίριαλ του MEGA, δίνοντας του σταθερά το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του διπλού επεισοδίου. 

Μετά τις 23:15 το show ανέκαμψε, αφού έπαιζε χωρίς ισχυρό αντίπαλο, φτάνοντας ακόμα και το 46,4% λίγο πριν το τέλος του.

Στο δυναμικό κοινό το τοπίο της τηλεθέασης διαμορφώνεται διαφορετικά με ξεκάθαρο νικητή της βραδιάς του The Voice που αγγίζει το 52,2% πριν το τέλος της βραδιάς.

Λία Παππά

Δείτε αναλυτικά της μετρήσεις τηλεθέασης