The Voice ή Κλεμμένα Όνειρα πέρασαν μπροστά σε τηλεθέαση;

Σφοδρή σύγκρουση για τα δύο προγράμματα - Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις

Για δεύτερη Παρασκευή το MEGA «επιτέθηκε» στο σαρωτικό «The Voice» με διπλό επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις από τη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Τα δύο προγράμματα που αποτελούν τις ναυαρχίδες της prime time ζώνης για τα δύο μεγάλα κανάλια μπήκαν στην τηλεοπτική αρένα με όλα τους τα όπλα και σκοπό μόνο την πρωτιά. Ποιο ήταν τελικά το αποτέλεσμα της μάχης και πώς μοιράστηκαν οι τηλεθεατές;

Από τις 21:15 έως τις 23:15 που ολοκληρώθηκε, το δημοφιλές σίριαλ κατάφερε να παραμείνει στα περισσότερα τέταρτα μπροστά από το talent show, κλείνοντας με μέσο όρο στο σύνολο τηλεθέασης 33,5%. Μεταξύ 22:15 και 22:30 έφτασε μέχρι το 38,2%. Το «The Voice» έδειξε τη δυναμική του από την αρχή, ενώ λίγο πριν το τέλος άγγιξε ακόμα και το 40,4%. Ο μέσος όρος τηλεθέασης για το μουσικό show ήταν 32% στο σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά και νικητής αναδείχτηκε το «The Voice» με τη διαφορά από τα Κλεμμένα Όνειρα …αγεφύρωτη. 43,1% έγραψαν τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen για το talent show στις ηλικίες 15-44, ενώ το σίριαλ καθηλώθηκε στο 24,9%. Στο τελευταίο τέταρτο το «The Voice» σκαρφάλωσε στο 50,9%!

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Δείτε όλα όσα έγιναν στο The Voice εδώ!