The Terminal …στο αποψινό μενού

Τι ...μαγειρεύει η τηλεόραση γι' απόψε;

21:00 ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ – ALPHA

Οι μελλόνυμφοι Μπεν Μέρφι και Σάντι Τζόουνς ετοιμάζονται να παντρευτούν και ψάχνουν να βρουν τον κατάλληλο ναό για να τελέσουν το γάμο τους. Η επιθυμία της Σάντι να πραγματοποιηθεί η τελετή στο ναό του Αγίου Αυγουστίνου λόγω οικογενειακής παράδοσης δε συναντά μεγάλη αντίσταση από τον Μπεν και το ζευγάρι θα επισκεφτεί τον αιδεσιμότατο Φρανκ για να κανονίσουν τις ημερομηνίες. Όμως, ο ναός είναι «κλεισμένος» για τα επόμενα δύο χρόνια και η μοναδική ελεύθερη ημερομηνία είναι σε τρεις εβδομάδες. Τόσο είναι και το διάστημα που έχει στη διάθεσή του το ζευγάρι για να περάσει όλα τα τεστ δοκιμασίας, στα οποία συνηθίζει να υποβάλλει ο αιδεσιμότατος τα μελλόνυμφα ζευγάρια της ενορίας του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτά τα τεστ δοκιμασίας είναι πολύ πιο εξοντωτικά, παράδοξα και τραγελαφικά απ’ όσο μπορεί να αντέξει ο Μπεν…

22:00 THE TERMINAL – STAR

Ο Βίκτορ Ναρόβσκι, πολίτης μιας χώρας της Ανατολικής Ευρώπης, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Ενθουσιασμένος που θα μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, ο Βίκτορ σύντομα απογοητεύεται καθώς πληροφορείται πως στη χώρα του έγινε πραξικόπημα και πως οι ΗΠΑ δεν την αναγνωρίζουν πια ως επίσημο κράτος. Αυτό σημαίνει πως το διαβατήριό του δεν ισχύει πια στο αμερικανικό έδαφος όμως, ταυτόχρονα, δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του μέχρι να σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση. Ανήμπορος να αντιδράσει σ’ αυτή την απρόσμενη εξέλιξη των πραγμάτων, ο Βίκτορ γίνεται… μόνιμος κάτοικος του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης!

22:20 MASTERCHEF – MEGA

Επεισόδιο 14ο

Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση καλούνται να αποδείξουν στους κριτές, πως αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία… Η συνταγή είναι απαιτητική με πέντε διαφορετικές παρασκευές. Η μάχη είναι σκληρή, η πίεση μεγάλη και το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες… Στο τέλος της δοκιμασίας για έναν το όνειρο τελειώνει οριστικά.

23:15 ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΑΝΤ1

Φέτος δεν θα αναλύσουμε τα «μαγικά» συστατικά που κάνουν το πρόγραμμα αυτό ακαταμάχητο. Θα περιοριστούμε απλά στο να σας ενημερώσουμε πως οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στις τηλεοράσεις μας κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15.

Διαβάστε ακόμα:

Η επιχείρηση Χρυσόμαλλο Δέρας στους Νέους Φακέλους