Θάνος Πετρέλης: Τι απαντά στις φήμες περί «διαζυγίου» με τον Φοίβο;

«Κάποια στιγμή η πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε έρθει...»

Σε συνέντευξή του στο «Καλοκαίρι Παντού» ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης μίλησε για το πως κάποιοι «ενοχλήθηκαν» από την μεγάλη επιτυχία που είχε τα πρώτα χρόνια και απάντησε για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει στακωθεί με τον Φοίβο.

Για την επιτυχία…

«Κάποια στιγμή η πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε έρθει, όπως είπες και εσύ και ήταν δεδομένο, από το 2004 και μετά από την πρώτη δισκογραφία, μέχρι και για πέντε χρόνια μετά, με πάρα  πολύ μεγάλες επιτυχίες όχι μόνο δισκογραφικά, αλλά και στα μαγαζιά που δουλεύαμε πενθήμερα, όχι διήμερο όπως είναι τώρα. Δηλαδή η Τρίτη ήταν σα Σάββατο στα μαγαζιά που δούλευα, σίγουρα αυτό πιστεύω ότι κάποιους τους είχε «ενοχλήσει». Κάποιους οι οποίοι ήταν ήδη μεγάλα ονόματα και ξέρεις μπορεί να είναι λίγο περίεργο να βγει κάποιος από το πουθενά και να κερδίσει μια πολύ μεγάλη μερίδα από την πίτα που λέγεται νυχτερινή ζωή στην Αθήνα συγκεκριμένα.

Για τον Φοίβο…

Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο παρασκήνιο. Ο Φοίβος είχε ακολουθήσει μια διαφορετική λογική στη δουλειά του τα τελευταία χρόνια, οπότε έκανε σε πάρα πολλούς καλλιτέχνες ένα ή δύο σιγνκλ το χρόνο. Οπότε εκ των πραγμάτων εφόσον ακολουθούσε αυτή τη λογική ήταν πολύ δύσκολο να κάνει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ μόνο σε έναν καλλιτέχνη γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που ήθελε τα υπόλοιπα. Κάτσαμε λοιπόν συζητήσαμε, του λέω θέλω να κάνω μια ολοκληρωμένη δουλειά. Μου λέει «μαζί σου είμαι κι εγώ» αυτή τη στιγμή όμως δεν έχω το χρόνο, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Του λέω εγω σου έχω μια πρίοταση, αν είναι να κάνουμε ένα άλμπουμ με άλλους συνθέτες στο οποίο βέβαια την παραγωγή και την επίβλεψη θα μπορέσεις να την έχεις εσύ. Ο οποίος ήταν από πάνω σε όλη τη διάρκεια της δουλειάς μέχρι την κυκλοφορία της. Οπότε σε καμία περίπτωση όπως καταλαβαίνεις δενυπάρχει ούτε διαζύγιο, ούτε κάποιος τσακωμός.