Θανάσης Βισκαδουράκης: Η εξομολόγηση του για τα σκληρά παιδικά χρόνια και το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε

«Ο πατέρας μου μένει στα 42 -45 με 5 παιδιά όταν έφυγε η μαμά από τη ζωή και πανικοβάλλεται. Εγώ ήμουν το μωρό της οικογένειας.»

Σε μία ανασκόπηση της ζωής του στο «Tatiana Live» ο Θανάσης Βισκαδουράκης διηγήθηκε τα δύσκολα χρόνια που ήρθαν μετά το θάνατο της μητέρας του και τη διάλυση της οικογένειας τους. 

«Ήμασταν πέντε παιδιά. Τρεις φυσιολογικοί και δύο κωφοί, Πεθαίνει η μαμά μου από ζάχαρο το ’70 – ’72 δεν θυμάμαι. Περιμένω να έρθει τώρα η αδελφή μου στον γάμο να μου τα εξηγήσει όλα. Γιατί τώρα οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Ο πατέρας μου μένει στα 42 -45 με 5 παιδιά όταν έφυγε η μαμά από τη ζωή και πανικοβάλλεται. Εγώ ήμουν το μωρό της οικογένειας. Εγώ σε ίδρυμα. Ο αδελφός μου υπέγραψε να πάει στα καράβια 15 – 16 χρονών. Διαλύεται μια ευτυχισμένη μέχρι τότε οικογένεια. Εγώ φεύγω εκτός Αθηνών και μεγαλώνω σε ορφανοτροφείο στη Θήβα. Χάνω την επαφή μου με την Αθήνα. Δεν γνωρίζω την ύπαρξη των αδελφών μου, μόνο εκείνοι τη δική μου.» λέει ο ηθοποιός ο οποίος αφηγείται πως μεγάλωσε μέσα στο ορφανοτροφείο, αλλά και πως το δραπέτευσε και έφυγε για Αθήνα, μαθαίνοντας τις προσπάθειες που είχε κάνει ο ξάδελφος του ο Γιάννης Ζουγανέλης να τον φέρει στην Αθήνα.

https://www.youtube.com/embed/LJw2L078-QY

https://www.youtube.com/embed/nVDYBeJaRQY

https://www.youtube.com/embed/13Jc061eqoE
Παράλληλα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον έρωτα της ζωής του την Κατερίνα, αλλά και τον γάμο του που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.