Θαλάσσιο «τέρας» ξεβράστηκε στην Ασία

Ένα τεράστιο πλάσμα, άγνωστης ταυτότητας ξεβράστηκε στη νοτιοανατολική Ασία προκαλώντας την έκπληξη των κατοίκων. Το άψυχο κήτος επέπλεε σε ποταμό!

 Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι, πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι πρόκειται για «συγγενή» του Τέρατος του Λοχ Νες, ενώ υπήρξαν και καποιοι που υποστήριξαν πως το θεόρατο πλάσμα προέρχεται από το… Διάστημα!

Με τοσ τόμα ανοιχτό το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολουθεί το «τέρας» να ανασύρεται και να φορτώνεται πάνω σε ένα φορτηγό.

Ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο σε ποια χώρα εμφανίστηκε αυτό το παράξενο ζώο, ενώ χρήστες στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι η γλώσσα που μιλούν ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους στο βίντεο είναι η Χμερ της Καμπότζης.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με την ταυτότητα του πλάσματος. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για γαλάζια φάλαινα…

Τέλος σημειώνεται ότι χρειάστηκαν πάνω από 30 άνθρωποι με 10 σκάφη για να τραβήξουν στην ακτή το άψυχο κήτος που επέπλεε στον ποταμό Cai Cung.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο