Θα πέσει φωτιά να τους κάψει!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ.

17:00 ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 81: Ο Στέφανος είναι πλέον σίγουρος ότι η Λήδα φρόντισε να αποκαταστήσει την αδικία που του έκανε ο Πέτρος με τον Μάριο. Σε μια τυχαία συνάντησή του με τη Ναταλία, φροντίζει να της το επισημάνει και η Ναταλία κλονίζεται νιώθοντας ότι η Λήδα του λέει ψέματα για να γυρίσει κοντά της. Ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τη Βέρα ότι τα προβλήματά τους τέλειωσαν. Η Βέρα όμως αισθάνεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Επιπλέον, η κατάθεση του Ανδρέα ρίχνει ξανά λάδι στη φωτιά! Ο Δημοσθένης συναντάει κρυφά τον Φάνη. Η Ζωή βάζει στον Χάρη να ακούσει την ομολογία της Βάλιας, αλλά αυτός την αιφνιδιάζει με τα επιχειρήματά του. Η Ναταλία μετά από έναν καβγά με τη μητέρα της, ομολογεί στη Ζωή τη μυστική συμφωνία που είχε κάνει με τον Μάριο! Καθώς η Μαργαρίτα λέει στη Μάρθα για την κατάθεση του Χάρη στην Ασφάλεια, η Λήδα ακούει άθελά της για τον εκβιασμό που δέχτηκε ο Πέτρος από τον Χάρη…

18:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

Επεισόδιο 45: 'Οταν η Εντά βλέπει την αδερφή της με τον Χαρούν, φεύγει τρέχοντας και πληγωμένη από το σκάφος χωρίς να την πάρουν είδηση και ο Μπατού χάνει έτσι την ευκαιρία του. Με δυσκολία μπορεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία του. Το άλλο πρωί και ο Χαρούν θυμώνει με τον εαυτό του όταν ξυπνά στο κρεβάτι δίπλα στη Μελντά. Καθώς είχε πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ, δεν θυμάται τι έγινε και φοβάται ότι έκανε έρωτα μαζί της.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 115: Ο Στράτος δείχνει στα κορίτσια το νέο άλογο που αγόρασε για τη φάρμα. Η Μαντώ διαμαρτύρεται για το πικρόχολο σχόλιο της 'Ελσας σχετικά με την επιλογή του Στράτου και η κουβέντα καταλήγει σε καυγά. Η Βίκυ ρωτά τον Σταύρο αν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο σπίτι τους ο Μανώλης και εκείνος ανταποκρίνεται θετικά. Η αγωνία της Αλεξάνδρας για τον 'Αρη κορυφώνεται ενώ η Φαίη, συντετριμμένη από την κατάσταση, επισκέπτεται την οικογένεια. Παράλληλα, ο 'Αρης περνάει δύσκολες ώρες στα χέρια των απαγωγέων του, που του φέρονται με αυταρχικό και βασανιστικό τρόπο. Ο Σήφης προτείνει στην 'Αντα να βγουν το βράδυ, αλλά εκείνη αρνείται, πετώντας του υπονοούμενα και λέγοντας ότι σκοπεύει να βάλει στη θέση του τον παραγωγό και όποιον άλλο συνεργάστηκε μαζί του για να της κλέψουν το τραγούδι… Ο Στράτος συμφιλιώνεται με τη Μαντώ, αλλά της τονίζει πόσο πολύ αγαπά την 'Ελσα. Στο μεταξύ, η Σάννυ πάει στον Σιμόν και του ανακοινώνει πως του έχει ευχάριστα νέα. Στο κρησφύγετο των απαγωγέων, ο 'Αρης υποφέρει από οξείς πόνους…

21:00 ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ – MEGA

Επεισόδιο 70: Θα πέσει φωτιά να μας (τους) κάψει! 'Ενα επεισόδιο γεμάτο απιστίες και αμαρτωλούς! Η Τιτίκα φιλιέται με τον Μηνά την ίδια ώρα που το στεφάνι της είναι σε ρομαντικό δείπνο με τη Λίζα (δεμένη οικογένεια!). 'Εξω από το εστιατόριο όμως περνάει η γραμματέας (και ερωμένη) του Αιμίλιου, Νάντια, και τα ξερνάει όλα στην απατημένη (και αμαρτωλή) Τιτίκα! 'Ενα ηθικό κορίτσι όμως, που δεν μπορεί να πατήσει τους όρους του συμβολαίου της (η Χριστίνα δηλαδή), αφού δεν μπορεί να έχει τον Μάρκο στην αγκαλιά της, εκτονώνει τα νεύρα της πάνω του και του κάνει τη ζωή δύσκολη (όποιος αγαπάει, παιδεύει!). Από την άλλη, στα πρόθυρα της αμαρτίας φτάνει και η γλυκιά Νεφέλη, που πάνω στην απόγνωσή της μη χάσει τον αγαπημένο της (ποιον απ' όλους;!) θα πει ένα μικρό ψεματάκι… Τη μεγαλύτερη όμως αμαρτία, τη διαπράττει η γλυκιά πεθερούλα Αλίκη, που όχι μόνο υπονομεύει τη σχέση της κόρης της και την κάνει δυστυχισμένη, αλλά δεν προσέχει κιόλας και η Χριστίνα την πιάνει στα πράσα να μιλάει με τον συνεργό της (τη Γιούλη δηλαδή!)… και ο Θεός βοηθός!

22:00 ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ – MEGA

Επεισόδιο 17: Μετά την πρώτη τους νύχτα ως ζευγάρι, ο Μάρκος και η Αντριάνα ζουν δυο διαφορετικές πραγματικότητες. Ο Μάρκος είναι ενθουσιασμένος και με το χαμόγελο κολλημένο στα χείλη. Η Αντριάνα, πάλι, έχει απογοητευτεί από τη συνεύρεσή τους, την οποία περίμενε τόσο καιρό. Αποφασίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά και πάλι ο Μάρκος δεν δείχνει το πάθος που περίμενε εκείνη. Ο Μάρκος κάνει το μεγάλο βήμα και εμπιστεύεται τον Νικήτα για να νικήσει την αιματοφοβία του. Παρόλο που οι τεχνικές του ψυχολόγου δεν του γεμίζουν το μάτι, αυτήν τη φορά, έχει κάθε λόγο να παλέψει με τους δαίμονές του, προκειμένου να κρατήσει κοντά του την Αντριάνα. Ο Νικήτας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και τα αποτελέσματα μένει να φανούν… Στο μεταξύ, καταφθάνει στο χωριό ο γιος του Πάνου, μαζί με το συγκρότημά του. Ο Πάνος τούς φιλοξενεί και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κερδίσει το χαμένο έδαφος με τον Μιχάλη.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος πήρε το μεγαλύτερο …πακέτο τηλεθέασης;