Θα αντικαταστήσουν τους ηθοποιούς στους Βασιλιάδες;

Σκέφτονται στο MEGA αν οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς δεν ξαναμπούν στο στούντιο απλήρωτοι να τους αντικαταστήσουν;

Σύμφωνα με το δημοσιέυμα του TV ΖΑΠΙΝΓΚ, ναι. Αν δεν «ψηθούν» οι πρωταγωνιστές των Βασιλιάδων να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, έστω και αν παραμένουν απλήρωτοι, στο Μεγάλο Κανάλι σκέφτονται να τους αλλάξουν. Μια συνταγή, όμως, που στο παρελθόν δεν απέδωσε όπου εφαρμόστηκε. Για παράδειγμα στη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες», όταν άλλαξαν τους δύο από τους τέσσερις πρωταγωνιστές, τους Κωνσταντή και Μουτούση, τα νούμερα πήραν την κατηφόρα…

Ωστόσο, από το ρεπορτάζ του zappIT προκύπτει πως το MEGA φάινεται να βρήκε την οριστική λύση που θα του επιτρέψει να έχει ρευστότητα και να πληρώσει την εταιρία παραγωγής των σήριαλ, ούτως ώστε να φτάσουν και τα χρήματα στους ηθοποιούς. Σε λίγες ημέρες, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ικανή να δώσει στο κανάλι ένα μεγάλο ποσό, που θα διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα εξοφληθούν όλες οι οφειλές, μιας και έχουν μαζευτεί πάρα πολλές και πρέπει να ικανοποιηθούν όλοι οι ηθοποιοί. Ωστόσο το «εναντι» θα είναι ένα μεγάλο ποσοστό, της τάξης του 50-60%, ώστε και οι ηθοποιοί να είναι ευχαριστημένοι, ώστε να μπουν στο πλατώ για να γυρίσουν τα επόμενα επεισόδια, αλλά και το κανάλι να μπορέσει να χρηματοδοτήσει και άλλες ανάγκες του.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, αναμένεται να γίνουν οι πρώτες…μαζώξεις από την πλευρά της εταιρίας παραγωγής, ούτως ώστε να βγει το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Φυσικά, οι ηθοποιοί είναι σε συνεχή επαφή με την εταιρία, προκειμένου να ενημερωθούν για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το MEGA πληρώνει το μεγαλύτερο τμήμα των οφειλών του στα περυσινά σήριαλ. Οι ηθοποιοί πιάνουν δουλειά